Închide meniul

Ion Crăciunescu l-a ironizat pe Toni Petrea: „Un antrenor secund excelent!” + Mesaj pentru Gigi Becali!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 iulie 2022, 21:11

Ion Crăciunescu l-a ironizat pe Toni Petrea: „Un antrenor secund excelent! + Mesaj pentru Gigi Becali!

Toni Petrea îl sfătuieşte pe Octavian Popescu în timpul unui meci

Toni Petrea îl sfătuieşte pe Octavian Popescu în timpul unui meci / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Ion Crăciunescu l-a ironizat pe Toni Petrea după remiza FCSB-ului cu Universitatea Cluj, scor 1-1. Fostul mare arbitru este de părere că Gigi Becali ar trebui să schimbe antrenorul principal în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu este de părere că FCSB are nevoie de un alt antrenor, unul mult mai valoros, pentru a opri hegemonia lui CFR Cluj şi pentru a câştiga titlul după 7 ani de aşteptare.

Ion Crăciunescu l-a ironizat pe Toni Petrea

”Eu zic că putea mai mult FCSB-ul. În fiecare an poate mai mult, dar eu cred ca hiba cea mare la FCSB este, acolo, pe banca tehnică. Domnul Toni poate fi un antrenor secund excelent, dar cred ca pentru antrenor principal la FCSB trebuie altceva.

Nu poate sa fie, așa e, pentru că nu vrea patronul. Nu mă bag eu pe banii lui. dar el (n.r. – Gigi Becali) pierde cel mai mult, pentru că nu au traseul pe care ar trebui să-l aibă jucătorii”, a declarat Ion Crăciunescu, potrivit digisport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali, decis să lichideze FCSB

Răbufnirea lui Gigi Becali a venit după ce FCSB a avut un start ratat în noul sezon din prima ligă. Finanțatorul echipei a anunțat că este gata să renunțe la formația sa.

Reclamă

Singura condiție ca Becali să continue să bage bani este ca Tănase și compania să-i ducă pe roș-albaștri în grupele Conference League. În caz contrar: ”lichidez tot în doi ani de zile”.

”Renunț și gata. Ce sunt tâmpit la cap? Dau milioane de euro, degeaba? Să dau banii mei la fotbaliști. Asta e cea mai mare tâmpenie. E cea mai mare nebunie. Dau, dacă scot, dacă mă calific în Conference League. Altfel nu mai dau. Lichidez și gata. Ce, sunt tâmpit la cap, să mă lupt cu toată lumea? N-ai voie să faci aia. Pe stadion n-ai voie să joci. N-ai voie să te bagi la fotbal, n-ai voie să te bagi la antrenor. N-ai voie să spui jucătorii, n-ai voie să faci schimbări.

N-ai voie, aia, n-ai voie aia. La revedere, bă, faceți voi! Bine, mă, faceți voi! Eu am făcut ce am făcut. Dar ce am voie, să dau milioane de euro, să pierzi bani. Încet, încet, lichidez, că nu pot repede, trebuie doi – trei ani. Acum m-am luminat. Ce e aia? Să dai milioane de euro salarii. Am fost tânăr, nu mai fac asta. Nu mai e pasiune. Ce pasiune e aia, pe milioane de euro? Este masochism”, a răbufnit Becali la Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și