Închide meniul

Ionel Dănciulescu a reacţionat după ce conducerea lui Dinamo a acuzat dur arbitrajul! „Câinii” au reclamat două penalty-uri!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 decembrie 2023, 9:09

Ionel Dănciulescu a reacţionat după ce conducerea lui Dinamo a acuzat dur arbitrajul! „Câinii au reclamat două penalty-uri!

Ionel Dănciulescu a reacţionat după ce conducerea lui Dinamo a acuzat dur arbitrajul

Ionel Dănciulescu, în timpul unui meci / Hepta

Ionel Dănciulescu a reacţionat după ce conducerea lui Dinamo a acuzat dur arbitrajul. Fostul atacant al „câinilor” e de părere că Andrei Nicolescu a avut dreptate şi Dinamo ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scorul de 1-0 pentru Sepsi, în minutul 21, Patriche a fost lovit cu cotul în faţă, dar centralul nu a acordat lovitură de la 11 metri. Atât „Danciu”, cât şi Marius Avram au considerat că trebuia acordat penalty.

Ionel Dănciulescu a reacţionat după ce conducerea lui Dinamo a acuzat dur arbitrajul!

Se bazează pe ceva, dar trebuie să recunoaștem că a avut dreptate. Un 11 metri în prima repriză ca lumina zilei, la scorul de 1-0 pentru Sepsi.

Niște lucruri evidente, care pot schimba cursul unei partide, dacă se reușește să se materializeze în gol, un 11 metri pe care Dinamo ar fi trebuit să-l primească”, a declarat Ionel Dănciulescu la digisport.ro.

Avem o fază controversată în suprafața de pedeapsă a lui Sepsi. Unul dintre jucătorii lui Dinamo este lovit cu brațul în față, cu cotul în cap. Din punctul meu de vedere, se impunea lovitură de pedeapsă. Nu Patriche vine în adversar, ci adversarul sare și vine cu brațul către capul lui. Lovitură de la 11 metri.

Reclamă

Mai avem o fază, tot în suprafața de pedeapsă. Același jucător, Ninaj, intră într-un adversar. Intră mai mult cu corpul, cu umărul. Aici nu prea pare, din acest unghi, dar este o fază la care s-ar fi putut da ușor penalty. VAR-ul i-ar fi putut confirma decizia, este 50-50 %. Este o fază la mâna arbitrului”, a spus Marius Avram pentru aceeaşi sursă.

Andrei Nicolescu şi Ricardo Grigore au pus „tunurile” pe arbitri: „Staţi liniştiţi că Dinamo nu retrogradează!”. Acuzaţii dure!

Andrei Nicolescu şi Ricardo Grigore au pus „tunurile” pe arbitri la finalul meciului Sepsi – Dinamo, scor 2-1, din etapa a 18-a a Ligii 1. Dinamoviştii au arătat cu degetul brigada condusă de Radu Petrescu şi acuză că a fost viciere de rezultat.

Au fost două faze controversate în timpul partidei de la Sfântu Gheorghe. De fiecare dată a fost vorba de intervenţii în careu ale lui Branislav Ninaj. „Câinii” sunt convinşi că trebuiau să primească penalty atât în minutul 21, cât şi în minutul 41.

Reclamă 4 / 0/3

Administratorul special al lui Dinamo acuză jocuri de culise şi e convins că se încearcă retrogradarea lui Dinamo. Alb-roşiii sunt fără victorie de 12 etape şi sunt pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1.

„Se fac de râs, îşi fac de râs meseria”

Mă frustrează atitudinea domnilor arbitri. Se fac de râs, își fac de râs meseria. Noi avem slăbiciunile noastre, dar am avut două penalty-uri la VAR.

E frustrant și e o rușine ce s-a întâmplat. Mesajul meu e: ’Domnilor arbitri, stați liniștit, că echipa asta Dinamo, pe care vreți să o retrogradați, are sânge în instalație și se va salva’.

Ne dorim să primim ce ni se cuvine. Dați-ne ce ni se cuvine. Domnilor arbitri, meseria e a voastră și trebuie să o respectați. Primul penalty e cel puțin indubitabil.

Noi suntem luați la și alții. Nu se mai analizează atent, pentru că suntem luați la și alții. Nu se poate să tratați unele echipe preferențial, iar pe alții astfel. Am tot încercat să nu vorbesc despre asta, am spus că nu face bine competiției. Dar e foarte frustrant pentru noi, pentru fani, pentru jucători, pentru toată comunitatea fotbalistică din România

Trebuie să fim în aceeași categorie cu restul echipelor. Dacă în continuare vom fi frustrați pe faze de arbitraj, stați liniștiți, pentru că Dinamo nu retrogradează anul ăsta”, a spus Nicolescu la digisport.ro.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și