Închide meniul

Elias Charalambous, pe lista lui Olympique Lyon! Anunţ surprinzător al presei din Franţa

Viviana Moraru Publicat: 14 septembrie 2023, 8:46

Reclamă
Elias Charalambous, pe lista lui Olympique Lyon! Anunţ surprinzător al presei din Franţa

Elias Charalambous, făcut praf după Petrolul - FCSB 2-2

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Elias Charalambous se află pe lista lui Olympique Lyon! Anunţul a fost făcut în presa din Franţa, care notează faptul că trupa din Ligue 1 este în căutarea unui tehnicianul, după despărţirea de Laurent Blanc. Antrenorul cipriot al FCSB-ului s-ar afla pe lista oficialilor francezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous o antrenează pe FCSB de la sfârşitul lunii martie, atunci când roş-albaştrii au rămas fără antrrenor cu licenţă PRO, ca urmare a plecării lui Leo Strizu.

Elias Charalambous, pe lista lui Olympique Lyon

Olympique Lyon a avut un start extrem de modest de sezon în Ligue 1, având un singur punct, după patru etape.

După înfrângerea categorică suferită cu PSG, în runda precedentă, scor 1-4, Lyon şi-a demis antrenorul, pe Laurent Blanc, iar oficialii francezi sunt în căutarea unui nou antrenor.

În mod surprinzător, Elias Charalambous a apărut pe lista celor de la Olympique Lyon. Presa din Franţa a notat că antrenorul FCSB-ului a fost propus clubului din Ligue 1.

Reclamă

Favorit însă să o preia pe Olympique Lyon este Fabio Grosso, care ultima dată a antrenat-o pe Frosinone.

„Fabio Grosso este favorit să devină noul antrenor al lui Olymppique Lyon, dar un nume cel puțin surprinzător a apărut pe listă. Din informațiile noastre, Elias Charalambous, actualul antrenor de la FCSB, a fost propus clubului.

Fost internațional cipriot cu 67 de meciuri, Charalambous a antrenat la AEK Larnaca, Hatta Club, Ethnikos și Doxa înainte de a semna cu FCSB în luna martie. Pentru moment, echipa sa merge ideal, cu 6 victorii în primele 7 meciuri și este pe primul loc în campionat. Elias Charalambous este pe radarul lui OL, chiar dacă Fabio Grosso pare să fie favorit”, au notat francezii de la Footmercato.

Reclamă 4 / 0/3

O altă publicaţie franceză a preluat informaţia şi a dezvăluit că Elias Charalamabous este a patra variantă pentru postul de antrenor al celor de la Olympique Lyon.

Elias Charalambous a bifat 20 de meciuri pe banca FCSB-ului, înregistrând 13 victorii, două remize şi cinci înfrângeri.

Gigi Becali l-a evaluat pe Elias Charalambous

Gigi Becali l-a evaluat pe Elias Charalambous. Patronul de la FCSB se felicită că l-a adus antrenor pe cipriot la echipă. Mai mult, Gigi Becali s-a arătat încântat de cum joacă echipa.

Gigi Becali a spus că echipa cu Elias Charalambous pe bancă joacă aşa cum îşi doreşte. Cu posesie şi acţiuni în viteză. Becali a spus că este foarte mulţumit de antrenorul cipriot.

„Cea mai bună mutare pe care am făcut-o este Charalambous. Nu că sunt mulțumit, sunt foarte mulțumit! Eu mereu am spus că vreau posesie, pasă, posesie, pasă.

Jucăm atât de repede… Eu nici nu mă așteptam să putem juca atât de rapid. Jucăm în viteză, dintr-una. Pac! Am recuperat mingea, iar jucătorul care intră în posesie dă imediat pasă. O dă din prima. O recuperează și pasează din prima. Nu face două atingeri. Ăsta e secretul lui Charalambous”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și