Închide meniul

Ionel Dănciulescu, săgeţi către conducerea lui Dinamo: „M-aş fi pozat doar cu trofeele lui Real Madrid şi Barcelona”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 februarie 2024, 14:31

Ionel Dănciulescu, săgeţi către conducerea lui Dinamo: „M-aş fi pozat doar cu trofeele lui Real Madrid şi Barcelona

Ionel Dănciulescu, săgeţi către conducerea lui Dinamo: "M-aş fi pozat doar cu trofeele lui Real Madrid şi Barcelona"

Ionel Dănciulescu, în timpul unui meci / Profimedia

Ionel Dănciulescu a trimis săgeţi către conducerea lui Dinamo. „Câinii” au pierdut la scor duelul din Gruia cu CFR Cluj, 0-4, dar nu rezultatul a principalul motiv al criticilor din partea fanilor dinamovişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Voicu, acţionarul de la Red&White, l-a rugat pe Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, să îi facă o poză alături de trofeele câştigate de CFR Cluj.

Ionel Dănciulescu, săgeţi către conducerea lui Dinamo: „Noi spunem adevărul. Îi înţeleg pe fani că au fost revoltaţi”

Pe unul dintre trofeele respective, cel al Cupei României, era inscripţionat şi numele lui Dinamo, iar Voicu a dorit să imortalizeze momentul.

Ionel Dănciulescu, fostul jucător al „câinilor”, îi înţelege pe suporteri şi crede că cei din conducerea lui Dinamo au greşit. Mai mult, Dănciulescu s-a plâns şi de faptul că i-a văzut pe jucătorii lui Dinamo au fost relaxaţi şi nu au fost concentraţi 100% în timpul meciului din Gruia:

„Nu cred că aș fi făcut o astfel de poză dacă eram în locul lor, nu am făcut niciodată. M-aș fi pozat cu trofeele cucerite de mine, de echipă. Poate doar cu cele câștigate de Real Madrid și Barcelona să mă fi pozat.

Reclamă

Îi înțeleg pe fani că au fost revoltați, nu este un sentiment plăcut. Noi spunem adevărul, realitatea, simțim ceva pentru echipa asta, am demonstrat în teren acest lucru. Nu putem să spune că echipa joacă bine când de fapt prestația este una modestă. Te-ai desconsidera ca om, ca individ.

Noi credem că suferim mai mult decât o fac chiar unii dintre jucători, dar nu vreau să creez polemică. Am înțeles că scorul de aseară e unul mincinos, dar până la urmă rămâne 4-0 pe tabelă.

Credeam că după meciurile astea două va fi altceva, dar trebuie să fii concentrat secundă de secundă pentru că te trezești că vine o înfrângere usturătoare. E adevărat că au jucat împotriva CFR-ului care s-a schimbat de când a venit Adi Mutu. Dinamo trebuie să ia maximum din fiecare meci, sigur că sunt meciuri și meciuri, dar nu ai voie să te relaxezi”, a declarat Ionel Dănciulescu, potrivit iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Eugen Voicu a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit de ce s-a fotografiat, de fapt, cu trofeele lui CFR Cluj

Eugen Voicu a rupt tăcerea şi a oferit replica, după valul de reacţii stârnit de fotografia făcută. Acesta a transmis că există multe interpretări ale gestului său, însă acesta a fost făcut deoarece pe cupă este inscripţionat şi numele lui Dinamo.

De asemenea, Voicu s-a mai declarat onorat de faptul că este acţionarul lui Dinamo, mărturisind că misiunea lui este de a aduce noi trofee în vitrina „câinilor”.

„Fotografia cu o cupă pe care este inscripționat de multe ori ‘Dinamo București’ reprezintă un gest făcut într-un context privat care conține o doză implicită de autoironie. Înțeleg că pot exista diverse interpretări ale acestui gest.

Sunt acționar la Dinamo. Este o onoare, o responsabilitate, o misiune. Dar, cu siguranță, nu este un concurs de popularitate. Treaba mea este ca Dinamo să aibă toate resursele necesare pentru a reîncepe să câștige trofee. Cupe! Restul este irelevant.

Răfuielile minore, manipularea grosolană, vânătorii de scandal și revoltele mimate ipocrit de cei care, până în urmă cu câteva luni, își doreau falimentul clubului, iar acum îi dau târcoale, nu mă interesează. Suporterii adevărați, care sunt dominanți știu să facă diferența sănătoasă dintre irelevant și esențial”, a declarat Eugen Voicu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și