Închide meniul

Eugen Voicu a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit de ce s-a fotografiat, de fapt, cu trofeele lui CFR Cluj: „Este o onoare!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 februarie 2024, 11:57

Eugen Voicu a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit de ce s-a fotografiat, de fapt, cu trofeele lui CFR Cluj: „Este o onoare!

Eugen Voicu a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit de ce s-a fotografiat, de fapt, cu trofeele lui CFR Cluj

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, la vitrina de trofee a celor de la CFR Cluj / Antena Sport

Eugen Voicu a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit de ce s-a fotografiat, de fapt, cu trofeele celor de la CFR Cluj. Acţionarul lui Dinamo a declarat că gestul a implicat o doză de „autoironie”, mărturisind că îşi doreşte ca în următoarele sezoane, „câinii” să câştige cât mai multe trofee.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Voicu a produs un val de reacţii după ce, înaintea meciului dintre Dinamo şi CFR Cluj, s-a fotografiat în faţa vitrinei cu trofeele clujenilor. Fotografia a fost făcută chiar de către Andrei Nicolescu, celălalt acţionar al „câinilor”.

Eugen Voicu a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit de ce s-a fotografiat, de fapt, cu trofeele lui CFR Cluj

Eugen Voicu a rupt tăcerea şi a oferit replica, după valul de reacţii stârnit de fotografia făcută. Acesta a transmis că există multe interpretări ale gestului său, însă acesta a fost făcut deoarece pe cupă este inscripţionat şi numele lui Dinamo.

De asemenea, Voicu s-a mai declarat onorat de faptul că este acţionarul lui Dinamo, mărturisind că misiunea lui este de a aduce noi trofee în vitrina „câinilor”.

„Fotografia cu o cupă pe care este inscripționat de multe ori ‘Dinamo București’ reprezintă un gest făcut într-un context privat care conține o doză implicită de autoironie. Înțeleg că pot exista diverse interpretări ale acestui gest.

Reclamă

Sunt acționar la Dinamo. Este o onoare, o responsabilitate, o misiune. Dar, cu siguranță, nu este un concurs de popularitate. Treaba mea este ca Dinamo să aibă toate resursele necesare pentru a reîncepe să câștige trofee. Cupe! Restul este irelevant.

Răfuielile minore, manipularea grosolană, vânătorii de scandal și revoltele mimate ipocrit de cei care, până în urmă cu câteva luni, își doreau falimentul clubului, iar acum îi dau târcoale, nu mă interesează. Suporterii adevărați, care sunt dominanți știu să facă diferența sănătoasă dintre irelevant și esențial”, a declarat Eugen Voicu, conform fanatik.ro.

Cornel Dinu i-a făcut praf pe conducătorii lui Dinamo, după pozele făcute cu trofeele câştigate de CFR Cluj

Cornel Dinu i-a făcut praf pe conducătorii lui Dinamo, după pozele făcute cu trofeele câştigate de CFR Cluj. Eugen Voicu, acţionarul de la Red&White, l-a rugat pe Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, să îi facă o fotografie cu trofeele câştigate de CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Cornel Dinu, una dintre marile legende ale lui Dinamo, a comentat imaginile şi nu i-a menajat deloc pe cei din conducerea lui Dinamo. Acesta a declarat că nu îl mai miră nimic la cei care conduc destinele clubului şi că nu vede un viitor strălucit cu aceştia, chiar dacă antrenorul Zeljko Kopic îi dă speranţe:

„Deziluzionant. Cu toate că nu mă mai miră nimic. Am mai spus-o, ce rost ar mai avea s-o repet?, așa este când dai briciul la maimuțe. La asta s-a ajuns la Dinamo. Am tot semnalat, ce pretenții să ai?!

Și antrenorul ăsta (n.r. Zeljko Kopic) îmi face impresia că este priceput, dar cu asemenea conducători… Ăsta e război, nu se câștigă doar cu antrenorul”, a declarat Cornel Dinu, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și