Închide meniul

Ionel Ganea a dat verdictul despre Marius Ștefănescu! Mesaj clar despre vedeta de la FCSB: „Nu prea face față”

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2024, 10:01

Reclamă
Ionel Ganea a dat verdictul despre Marius Ștefănescu! Mesaj clar despre vedeta de la FCSB: „Nu prea face față

Ionel Ganea a dat verdictul despre Marius Ștefănescu!

Marius Ştefănescu, în tricoul celor de la FCSB / Profimedia

Ionel Ganea a dat verdictul despre Marius Ștefănescu! Fostul internațional nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre vedeta de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefănescu a ajuns în lotul campioanei în această perioadă de mercato, de la Sepsi. Totuși, până în momentul de față, mijlocașul nu a reușit să se impună la echipa lui Elias Charalambous.

Ionel Ganea a dat verdictul despre Marius Ștefănescu!

Acum, Ionel Ganea a transmis că fostul jucător de la FCSB nu face față la FCSB. Fostul internațional a spus că Ștefănescu trebuie să se autodepășească și să fie motivat, mai ales pentru că are o șansă importantă de a ajunge la echipa națională a României.

„Mi se pare diferit jocul lui față de cum evolua la Sepsi, la Steaua (n.r.: – FCSB) e altceva. La Steaua mi se pare că presiunea e mai mare și nu prea face față! Aici trebuie să fii pregătit, la o echipă mare te aștepți să fie cerințe mari și așteptări mari de la tine. Așa că dai tot ce ai mai bun din tine și te autodepășești.

Nu înțeleg! Când ajungi la o echipă ca Steaua (n.r.: – FCSB), numărul 1 în România, apoi ești la doi pași de națională… Motivație mai mare ca asta nu există!”, a spus Ionel Ganea, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă

În momentul de față, Marius Ștefănescu este cotat la suma de 1,7 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai evoluat doar pentru Viitorul Cluj și Sepsi.

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Marius Ştefănescu

Gigi Becali s-a hotărât în privinţa lui Marius Ştefănescu şi a declarat că nu regretă faptul că l-a transferat pe mijlocaş de la Sepsi, în vară. Patronul campioanei a transmis însă că regretă faptul că l-a titularizat pe mijlocaş, în duelul cu Sparta Praga.

De asemenea, Gigi Becali a amintit de greşelile comise de Ştefan Târnovanu şi Joyskim Dawa, în returul cu Sparta Praga.

Reclamă

„După 3-0, Sparta nu a mai contat, la fel cum s-a întâmplat și la ei „acasă”. Până la urmă, nu ne-am calificat. Am jucat slab, însă le-am dat două goluri cadou: unul Târnovanu, unul Dawa. Așa a vrut Dumnezeu să fie, probabil și pentru trufia mea, să mă smerească.

Nu mai vreau să discut despre tur. În a doua repriză, nici nu au mai trecut de centrul terenului, însă îmi e frică că mă aude Dumnezeu iar. Nu regret că l-am luat pe Ștefănescu, nu contează banii. Dacă nu îl aveam, jucam altceva cu Sparta în partea dreapta, atât regret. Florin Tănase e fotbalist, s-a văzut, chiar dacă încă nu are ritm”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:00

Ce a spus Zeljko Kopic despre Claudiu Niculescu, înainte de Voluntari – Dinamo! Mesaj despre meciul din Cupa României

13:51

„Un proces diferit pentru toţi!” Nick Kyrgios nu a uitat de suspendarea de dopaj a Simonei Halep! Mesaj tranşant despre româncă

13:49

Motivul pentru care Cristi Balaj se teme, înainte de Pafos – CFR Cluj: „Ne putem gândi la orice!”

13:36

„Prea multă prostie la Rapid!” Marian Iancu i-a făcut praf pe Dan Şucu şi Viorel Moldovan: „Pe post de mobilă!”

13:22

Momente de panică la US Open! Yoshihito Nishioka s-a prăbușit pe teren! Ce s-a întâmplat cu jucătorul din Japonia

12:56

EXCLUSIVDennis Politic dă cărţile pe faţă: Dinamo se gândeşte numai la play-off şi cupele europene

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 Gigi Becali l-a ascultat pe Mihai Stoica şi FCSB s-a făcut de râs cu Hermannstadt. „Nu ştiu ce vom face”
Citește și