Închide meniul

George Ganea nu mai este jucătorul lui FC U Craiova 1948. Anunțul a fost făcut de oficialii clubului

Alex Ioniță Publicat: 13 iulie 2023, 22:39

Reclamă
George Ganea nu mai este jucătorul lui FC U Craiova 1948. Anunțul a fost făcut de oficialii clubului

George Ganea nu mai este jucătorul lui FC U Craiova 1948

George Ganea, într-un meci pentru FC U Craiova 1948 / Profimediaimages

George Ganea nu mai este jucătorul lui FC U Craiova 1948. Atacantul de 24 de ani a devenit fotbalist liber de contract și își va căuta o altă echipă, în perioada care urmează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ganea a fost legitimat la gruparea din Bănie din vara anului trecut, atunci când a venit la echipa lui Adrian Mititelu de la Farul Constanța.

George Ganea nu mai este jucătorul lui FC U Craiova 1948. Ambele părți au decis rezilierea contractului

Oficialii celor de la FC U Craiova 1948 au anunțat despărțirea de George Ganea. Potrivit acestora, contractul atacantului cotat la 450.000 de euro, conform Transfermarkt, a fost reziliat cu acordul ambelor părți.

„Mulțumim, Ganezu!
George Ganea și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord privind încetarea contractului.
Clubul îi mulțumește lui George pentru tot efortul depus în sezonul trecut și îi urează mult succes în următoarea provocare”, au anunțat oficialii din Bănie, pe pagina de Facebook a clubului.

În perioada petrecută la FC U Craiova 1948, Ganea a jucat 35 de partide și a reușit să marcheze 4 goluri. De asemenea, acesta a oferit 4 pase decisive. În cariera sa, atacantul a mai jucat pentru Universitatea Cluj, Rapid, Entella, AS Roma, CFR Cluj, Viitorul / Farul Constanța și FC Argeș.

Reclamă

FC U Craiova 1948 şi-ar putea schimba sigla

Adrian Mititelu s-a declarat revoltat de faptul că palmaresul a fost câştigat de rivalii de la Universitatea Craiova, mărturisind că de fapt echipa sa este continuatoarea formaţiei care a câştigat ultimul titlu în 1991.

Mihai Rotaru l-a învins în instanţă pe Adrian Mititelu şi a câştigat palmaresul sportiv al Universităţii Craiova. Patronul celor de la FC U Craiova 1948 e pregătit să meargă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a-şi căuta dreptatea.

De asemenea, patronul celor de la FC U Craiova 1948 a dezvăluit că echipa sa ar urma să nu mai primească dreptul de a folosi pe emblemă leul, şi astfel ia în calcul o rebranduire totală.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu m-a surprins. Având în vedere cu cine m-am luptat și la modul în care s-a pus problema. Rotaru nu are nicio treabă în povestea asta. El nu are niciun drept, el doar folosește o marcă ce a fost închiriată de către clubul sportiv. Are în proprietatea acestui club palmaresul echipei obținut până la 1 februarie 1991.

Noi suntem succesorii acestui club, din 1991. Noi suntem urmașii lui, de drept și de fapt. Ei au palmaresul în custodia lor. E o chestie ca la CSA și FCSB, numai că aici privatizarea a avut loc mai devreme. O să comentez mai multe când o să vină motivarea. Asta, în niciun caz, nu acoperă adevărul.

Sunt șanse foarte mari să pierdem și procesul cu marca, dar până nu se judecă în apel… rămâne așa cum sunt. Deja am în lucru o rebrenduire totală. Nu ascund că aștept procesul cu marca, apoi vom schimba tot.

Nu se oprește fotbalul aici. Și Juventus și alte cluburi și-au schimbat siglele și asta nu va sta în dorința mea de a face un club puternic”, a declarat Adrian Mititelu, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și