Închide meniul

Ionel Ganea l-a făcut praf pe Cătălin Cîrjan: „Era nemulțumit că nu e la națională? Aia de sămânțari?”

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2023, 13:47

Reclamă
Ionel Ganea l-a făcut praf pe Cătălin Cîrjan: Era nemulțumit că nu e la națională? Aia de sămânțari?”

Ionel Ganea, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"

Ionel Ganea, în timpul unui interviu / Hepta

Ionel Ganea l-a făcut praf pe Cătălin Cîrjan. Fostul internațional s-a declarat nemulțumit de evoluțiile fotbalistului împrumutat de la Arsenal, care a apucat să joace 4 meciuri în tricoul celor de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan a ajuns în această vară în Giulești, după ce a fost împrumutat de Arsenal la formația de sub Podul Grant. Acesta s-a remarcat negativ însă și a greșit la un gol al celor de la Botoșani, în partida care s-a încheiat cu scorul de 2-2, din etapa a 3-a a Ligii 1.

Ionel Ganea l-a făcut praf pe Cătălin Cîrjan. Ce l-a nemulțumit pe fostul internațional

Fostul jucător al celor de la Rapid, Ionel Ganea s-a arătat nemulțumit de tânărul fotbalist, care a provocat în urmă cu ceva timp un scandal, după ce nu a fost convocat la echipa națională. „Ganezu” a recunoscut însă că nu a auzit de fotbalist înainte ca acesta să ajungă la Rapid, sub comanda lui Cristiano Bergodi.

„Cîrjan? Sincer, nici n-am auzit de Cîrjan până să vină la Rapid. Era nemulțumit că nu e la națională… Care națională? Aia de sămânțari? Tu nu joci la echipa de club, ești acolo la număr și vii apoi și impui pretenții? Nu înțeleg!

Eu am jucat 5 ani în Liga 1 și abia după 5 ani am fost convocat la echipa națională, dar în probe! Era Viorel Moldovan, era Vlădoiu, era Craioveanu, era Adrian Ilie. Eu eram la număr”, a spus Ionel Ganea, pentru gsp.ro.

Reclamă

Fotbalistul care este cotat la 250.000 de euro, potrivit Transfermarkt nu mai jucase la nicio echipă de seniori înainte să ajungă la Rapid. În cariera sa a mai fost legitimat doar la Viitorul Domnești și la Arsenal. La gruparea londoneză a prins minute doar la loturile de juniori.

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi

Omul de afaceri român a ţinut să transmită că nici măcar nu i-a oferit un ultimatum tehnicianului în vârstă de 58 de ani.

„Am avut cu toţii astăzi (n.r. ieri) o întâlnire cu antrenorul nostru, Cristiano Bergodi. Aţi văzut, nu este niciun secret. Au apărut şi poze, doar vreau să lămuresc transparent ce s-a întâmplat acolo. Întâlnirea nu a fost, aşa cum se speculează, pentru a-i da vreun avertisment sau ultimatum domnului Bergodi. Din contră!

Reclamă 4 / 0/3

Ştim cu toţii că este nevoie de răbdare şi mai ştim că acest cuvânt, răbdare, nu face parte, momentan, din vocabularul Giuleștiului. Clubul Rapid, noi, cu toții, trebuie să învățăm să avem răbdare… Nu este simplu, dar proiectele cu adevărat mari, proiectele solide, care să reziste mulţi ani, se construiesc cu enorm de multă răbdare şi nu pe fundații emoționale.

A crea o echipă mare, competitivă, o campioană, nu este o probă de 100 de metri garduri, ci una de maraton. Un maraton fotbalistic și administrativ, ce trebuie gestionat fără grabă, cu înțelepciune. Mă ştiţi foarte bine cum sunt ca om de business… Vom construi cărămidă cu cărămidă!„, a declarat Dan Şucu pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și