Închide meniul

Ionel Ganea, reacție dură despre criza de la Dinamo: „Nu știu dacă are șanse”

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2023, 17:12

Reclamă
Ionel Ganea, reacție dură despre criza de la Dinamo: Nu știu dacă are șanse”

Ionel Ganea, reacție dură despre criza de la Dinamo

Ionel Ganea, în timpul unui interviu / Hepta

Ionel Ganea a oferit o reacție dură despre criza de la Dinamo, după ce „câinii” lui Ovidiu Burcă au remizat, pe teren propriu, cu cei de la Poli Iași, scor 0-0. Partida respectivă a cotat pentru etapa cu numărul 14 a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul de pe Arena Națională, echipa din Ștefan cel Mare a ajuns la 8 partide fără victorie. În momentul de față, formația „alb-roșie” este pe penultimul loc în clasament, cu doar 10 puncte obținute de la revenirea în primul eșalon al fotbalului românesc.

Ionel Ganea, reacție dură despre criza de la Dinamo. Mesajul fostului internațional

După rezultatele obținute de Dinamo în ultima perioadă, fostul atacant al echipei naționale a analizat situația de la clubul din Ștefan cel Mare. Acesta este de părere că șefii clubului sunt principalii vinovați pentru parcursul echipei pregătite de Ovidiu Burcă.

Ionel Ganea este de părere că oficialii de la Dinamo nu au adus jucători buni pentru club și este de părere că niciun fotbalist nu a impresionat în tricoul „câinilor”, de la revenirea echipei în Liga 1.

„Din astea trei nici nu mai știu care e Dinamo, poate cu ajutorul lui Lupescu să se facă un singur Dinamo și gata! Să se încheie toată nebunia! Dacă acesta e antrenorul pe care-l au și se bazează, Dinamo marchează un gol în șapte meciuri Dinamo, atât pot!

Reclamă

Trebuie marfă, jucători buni! Dinamo are nevoie de fotbaliști care aduc sclipiri, de jucător care știu ce înseamnă spiritul lui Dinamo. Pe mine, până acum, nu m-a impresionat niciun fotbalist de la Dinamo.

Foarte greu se poate salva de la retrogradare Dinamo, eu sper să se salveze, dar nu știu dacă are șanse” a spus Ionel Ganea, potrivit sport.ro.

Cristi Pulhac i-a pus la zid pe jucătorii lui Dinamo, după egalul cu Poli Iaşi

Cristi Pulhac, fostul căpitan al „câinilor”, a analizat situaţia de la Dinamo. Acesta consideră că înlocuirea lui Ovidiu Burcă pe banca tehnică nu reprezintă o soluţie, fiind vorba despre limitele jucătorilor din lotul dinamoviştilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Cei de la Iaşi par destul de fericiţi că au luat un punct, cu toate că Dinamo nu sperie pe nimeni. Îi aşteaptă un parcurs foarte greu. Nu cred că ar fi o soluţie ca Dinamo să schimbe antrenorul. Lotul este slăbuţ, atacanţi nu sunt. Ce jucători a adus Dinamo?

Eu cred că baza s-a pus în Ghezali, care nu mai e jucătorul care era în Liga 2. Nu mai are aceeaşi viteză. Tu nu poţi să oferi mai mult, din moment ce ai o limită. Sunt nişte fotbalişti limitaţi la DInamo, care nu pot mai mult. Au avut o singură repriză bună în tot campionatul ăsta, cu CFR-ul”, a declarat Cristi Pulhac, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și