Închide meniul

Daniel Niculae asigură că Cristi Săpunaru va scăpa la Comisii: „Nu are de ce să fie suspendat, absolut niciun motiv!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2022, 22:13

Daniel Niculae asigură că Cristi Săpunaru va scăpa la Comisii: „Nu are de ce să fie suspendat, absolut niciun motiv!

Ce a decis Comisia de Disciplină după scandalul monstru de la FC U Craiova 1948 - Rapid 1-0

Cristi Săpunaru, oprit cu greu de coechipieri şi oficialii Rapidului / Captură Antena Sport

  • Cristi Săpunaru, scandal monstru după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0
  • Daniel Niculae se aşteaptă ca Săpunaru să nu fie suspendat

Daniel Niculae nu este îngrijorat după scandalul monstru de la finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid, scor 1-0. E sigur că Cristi Săpunaru va scăpa la Comisii şi că nu va fi suspendat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele giuleştenilor îi linişteşte pe fani şi anunţă că regulamentul este de partea căpitanului Rapidului. „A sărit și va sări tot timpul pentru a-și apăra colegii”, a transmis Niculae.

Daniel Niculae asigură că Cristi Săpunaru va scăpa la Comisii

Cristi Săpunaru şi-a ieşit din minţi la finalul meciului de la Târgu Jiu. Mai întâi s-a încăierat cu un fan celebru al oltenilor, „Poştaşu”, pe care l-ar fi şi scuipat. După, în zona vestiarelor, a sărit la bătaie cu un apropiat al lui Adrian Mititelu.

Reclamă

Punctul nostru de vedere l-ați putut viziona. Nu este bine să ai reacții la cald. Trebuie să tragi linie după o perioadă de timp pentru a înțelege ciclul evenimentelor. Sunt două lucruri total diferite (n.red. vandalizarea autocarului și incidentele de după meci). Par din același tot unitar. Sper să nu fi fost niște evenimente premeditate.

Nu vreau să mă gândesc la asta pentru că ar fi destul de grav. Sunt lucruri care au fost scoase din context, care au fost prezentate într-un alt mod. Este păcat că s-a ajuns aici. Sperăm să nu se mai întâmple pe niciun stadion. Sunt anumite persoane abilitate care trebuie să stea în zonele de acces și nu persoane care nu au badge-uri sau legături cu cele două cluburi.

Reclamă

Preşedintele Rapidului: „Săpunaru nu e un jucător violent”

Cristi Săpunaru nu are de ce să fie suspendat, absolut niciun motiv. Nu e un motiv de a suspenda un jucător. Săpunaru este o țintă pentru galeriile rivalelor Rapidului. Și declarația lui de după meci a fost una de bun simț. A zis că trebuiau să se bucure de victorie pe teren. Și suporterii au nervii întinși la maxim. Săpunaru este unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Rapidului. Este căpitan, este emblema Rapidului și nu avem ce să îi reproșăm.

Săpunaru e căpitan și a sărit și va sări tot timpul pentru a-și apăra colegii. La Mioveni a intervenit când asupra lui Crepulja s-a aruncat cu obiecte din tribună și loja oficială. Când cineva are ceva de contestat în fața jucătorilor, să fiți siguri că ceilalți jucători vor riposta în limitele fair play-ului. Nu e un jucător violent, își apără colegii și clubul”, a declarat Daniel Niculae la digisport.ro.

Gigi Becali, reacţie uluitoare după scandalul în care a fost implicat Săpunaru

Gigi Becali, reacţie uluitoare după scandalul în care a fost implicat Săpunaru. Patronul FCSB e de părere că Săpunaru ar trebui să fie lăsat să se bată ca să vadă pe pielea lui cum e „bătaia”.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali şi-a continuat discursul şocant şi a spus că e dispus să îi aducă un boxer lui Săpunaru ca să se lupte.

Lasă-l o dată să vadă cum e bătaia și după aia să vezi dacă mai sare. Lasă să-i rupă ăla capul, îi aduc eu

Așa bătaie fac și eu dacă mă desparte cineva, mă bat și eu cu 100 așa. Nu mă interesează pe mine de Rapid și Săpunaru, dar suntem toți aici și trebuie să înțeleagă că e fotbal. Dacă vrea îi aduc eu un boxer și se bate. Nu ai văzut că ei mereu instigă galeriile, joacă, mă, fotbal”, a spus Gigi Becali.

Căpitanul Rapidului i-a răspuns lui Mihai Stoica, cel care a spus că doar „tranchilizat putea fi oprit”. Cristi Săpunaru a explicat cum s-a ajuns la scandalul uriaș de la finalul partidei cu FC U Craiova, atunci când căpitanul Rapidului a sărit la bătaie. Mai mult, Săpunaru și-a cerut scuze Jandarmeriei după insultele de la finalul derby-ului.

Cristi Săpunaru, război total cu Mihai Stoica, după bătaia de la finalul meciului cu FC U Craiova

În primul rând vreau să îmi cer scuze jandarmeriei pentru că am crezut că ei au dat cu spray-uri. Nu au fost ei, au fost stewarzii care au dat cu spray-uri și din cauza lor nu am putut să jucăm din minutul 84 până în minutul 90. În al doilea rând. Am văzut că sunt mulți doritori de scandal care vor să mă denigreze. Haideți să vă explic și eu varianta noastră. E numai varianta lor. Vă spun ce s-a întâmplat.

Am stat cu galeria noastră, am cântat cu galeria noastră. Am venit spre vestiare. Spre vestiare la tunel, unde ar trebui să fie un tunel să intre jucătorii, era omul care a intrat pe teren și i-a aruncat cu fularul în nas lui Claudiu Niculescu. Nu pot să îi spun numele că nu mă interesează. A aruncat cu apă pe noi, a aruncat cu sticle pe noi, a aruncat cu țigări pe noi. Eu de aia m-am enervat.

Nu am avut nicio treabă cu jucătorii sau cu oficialii Craiovei, așa cum spune domnul Mititelu. M-am întors pe teren, că am vrut să mă cert cu el… Când m-am întors pe teren, a apărut o persoană care nu știu cine este, fără ecuson. Acum, sincer, poate să aibă un cuțit în mână și mi-l bagă în piept. Cine plătește pentru asta? Plânge familia acasă. Cine plătește? Că noi sunt vandali, suntem noi nebuni. Atunci când o să vină domnul Mititelu pe Giulești, o să vin și eu cu 20 de prieteni și să stea el pe tunel. E normal așa ceva? La tunel nu a stat niciun steward.

Reclamă

Ei s-au ocupat de galeria noastră. Același lucru s-a întâmplat și la pauză: scuipați, apă peste noi, înjurături. Cei care spun la televizor că sunt eu nebun și am probleme, mai ales valetul de la Palat. Eu nu vorbesc cu valeții, nu pot să le răspund valeților pentru că nu sunt de teapa mea. Să își vadă de treaba lor. Filmarea care s-a dat la televizor e o minciună. Eu nu am dat în el, nu am nicio treabă cu el. Nu am dat în nimeni. Sută la sută am fost provocați tot meciul„, a fost discursul devastator al lui Cristi Săpunaru.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14
apr.
0:10
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine”
23:59 Ucraina – România 2-2, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan şi Jacqueline Cristian, victorii fabuloase cu Svitolina şi Tsurenko! 23:55 Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă 23:47 Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării 23:30 Estoril – Braga 0-1, în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4 23:30 U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve! 23:23 Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului 23:03 „Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj 22:51 VideoIon Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea” 22:13 VIDEOScene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat Vezi toate știrile
Pe același subiect
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova
Liga 1 • 12 apr., 16:48
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova: „Am luat totul în calcul!”. Variantă de lux pentru Mihai Rotaru
Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv!
Liga 1 • 12 apr., 16:11
Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv! Lovitură uriașă pentru șeful de galerie de la Rapid
Victor Piţurcă a pus la zid strategia de la Rapid şi a "înţepat" conducerea: "Îmi e frică de faptul că îi deranjez"
Liga 1 • 11 apr., 23:37
Victor Piţurcă a pus la zid strategia de la Rapid şi a „înţepat” conducerea: „Îmi e frică de faptul că îi deranjez”