Închide meniul

Ionuț Chirilă, nervos că Dinamo nu l-a ofertat mai devreme: „Ai nevoie de un om care a construit generații!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2022, 22:59

Ionuț Chirilă, nervos că Dinamo nu l-a ofertat mai devreme: „Ai nevoie de un om care a construit generații!

Verdictul lui Ionuţ Chirilă, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham:

Ionuț Chirilă, la conferinţa de presă / Captură Facebook Academica Clinceni

Ionuț Chirilă i-a taxat pe conducătorii lui Dinamo pentru că nu l-au ofertat până acum să ocupe postul vacant de antrenor. Tehnicianul anunță că poate să-i readucă pe „câini” în prima ligă. Chirilă e sigur că formația din Ștefan cel Mare n-ar fi ajuns în eșalonul secund cu el pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Le mulțumesc oamenilor care s-au gândit la mine, dar Dinamo trebuia să se gândească mai repede la mine, ca să nu ajungă în situația asta. Dinamo are nevoie de un antrenor care să-l aducă pe un jucător de 18 ani, plătit cu 1.500 de euro, la complexitatea tehnico-tactică a lui Ciprian Deac, plătit de Neluțu Varga cu 20.000 de euro.

Ionuț Chirilă, nervos că Dinamo nu l-a ofertat mai devreme

Ceea ce s-a făcut la Dinamo este o crimă pe care nu o pot explica. Lipsă de cultură fotbalistică, lipsă de tot. La Dinamo trebuie să se construiască și pentru asta ai nevoie de un om care știe să facă asta, care știe să construiască, nu să cheltuie bani. S-au adus zeci de jucători și uite unde s-a ajuns.

Trebuie să facă ce am spus eu, dar e o artă să transformi promisiuni în certitudini.

Eu zic că Dinamo poate reveni în prima ligă din primul an. Liga 2 nu e un campionat puternic, se poate promova. Dinamo are jucători talentați. Eu cred că Dinamo poate mult mai mult decât a arătat în acel meci de baraj. Cred că au fost niște lucruri pe care nu vreau să le completez.

Reclamă

Când ai un om care a construit atâtea generații, ai nevoie de un om de genul ăsta. Eu n-am primit niciun telefon de la cineva din club”, a spus Ionuț Chirilă, conform digisport.ro.

Ionuţ Chirilă, propus la Dinamo

Ionuţ Chirilă este propus la Dinamo de Dinu Gheorghe. Liber de contract după ce a fost dat afară cu scandal de la Academica Clinceni, antrenorul în vârstă de 57 de ani s-a declarat deja tentat să îi antreneze pe „câini” chiar şi în Liga 2.

Mihali a rezistat numai 8 zile pe banca echipei care a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani. Fostul preşedinte al lui Dinamo şi Rapid, Dinu Gheorghe, e sigur că Ionuţ Chirilă ar fi o variantă pentru postul de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

„Ionuț Chirilă ar fi poate o soluție pentru Dinamo. Pe cine să aducă? El a lucrat mereu cu jucători tineri. Își dorește să formeze o echipă. Nu sunt ironic! Poate construi un nou Dinamo, iar jucătorii, cu salarii de 600-1.000 de euro pe lună, pot fi plătiți de domnul Iuhasz, de domnul Nițu”, a declarat Dinu Gheorghe la prosport.ro.

„Ideea nu este deloc rea, iar profilul lui Chirilă se încadrează. Este un nebun frumos al fotbalului și poate demonstra că ia tineri de la 0”, l-a completat Marius Avram.

Recomandări
  • Ionuț Chirilă, nervos că Dinamo nu l-a ofertat mai devreme
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
Vezi toate știrile
Citește și