Închide meniul

Ionuț Chirilă s-a autopropus la FCSB și garantează cu 500.000 de euro că îl face campion pe Gigi Becali: „Câștig la 20 de puncte”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2023, 14:06

Reclamă
Ionuț Chirilă s-a autopropus la FCSB și garantează cu 500.000 de euro că îl face campion pe Gigi Becali: „Câștig la 20 de puncte

Ionuț Chirilă s-a autopropus la FCSB și garantează cu 500.000 de euro că îl face campion pe Gigi Becali

Ionuț Chirilă și Gigi Becali / Colaj Hepta

Ionuț Chirilă s-a autopropus la FCSB și a avut un mesaj fabulos pentru Gigi Becali. Antrenorul în vârstă de 57 de ani, liber de contract, anunță că nu ar avea nicio problemă să câștige titlul. E gata chiar să garanteze cu 500.000 de euro că FCSB va deveni campioană, după 9 ani!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul care a pregătit-o ultima oară pe Academica Clinceni, în 2021, e sigur că ar da recital dacă l-ar înlocui pe Elias Charalambous. Ionuț Chirilă promite chiar că va fi matematic campion încă din turul play-off-ului.

Ionuț Chirilă s-a autopropus la FCSB. Mesaj spectaculos pentru Gigi Becali

(n.r. – Ai mai garanta acum cu 500.000 de euro titlul la FCSB dacă ai fi antrenor acolo?) Pe loc. Câștig la 20 de puncte campionatul cu jucătorii pe care îi are FCSB. Față de oricine. Jucătorii FCSB-ului au niște disponibilități incredibile. Trebuie doar să antrenezi polivalența și să faci o echipă puternică.

FCSB încă joacă cu posturi fixe, dar au jucători care pot crea acel bloc funcțional, iar valoarea lor poate crește de două-trei ori față de ce reprezintă acum. Și în momentul în care ei vor fi o echipă puternică, atunci nici Gigi nu va mai da afară sau va mai achiziționa.

O echipă mare nici nu face schimbări! Decât pe probleme musculare sau accidentări. Echipele mari nu schimbă! Guardiola nu schimbă”, a spus Ionuț Chirilă pentru sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB încheie anul 2023 din postura de lider detașat în Liga 1. Roș-albaștrii au 33 de puncte, cu 8 mai mult decât CFR Cluj și cu un avans de 10 puncte față de Universitatea Craiova.

Ionuţ Chirilă s-a autopropus și la Dinamo după demisia lui Ovidiu Burcă. Acesta chiar făcuse un plan pe un termen lung, prin care să ducă echipa în grupele Ligii Campionilor.

Ionuţ Chirilă, plan perfect pentru Dinamo

Ionuţ Chirilă dezvăluise că are un plan perfect pentru Dinamo. Antrenorul a dezvăluit cum i-ar fi putut duce pe „câini” în Champions League, în doar patru sezoane. Chirilă ştie ce trebuie să facă oficialii din Ştefan cel Mare pentru a le îndeplini visul fanilor roş-albilor.

Reclamă

Chirilă şi-a exprimat dorinţa de a o prelua pe Dinamo, însă oficialii din Ştefan cel Mare l-au preferat pe Zeljko Kopic. Antrenorul a dezvăluit ce plan avea pentru „câini”.

Chirilă a declarat că Dinamo se poate salva de la retrogradare, iar următorul pas este să vândă jucători pe cel puţin patru milioane de euro. De asemenea, antrenorul a declarat că în trei ani, roş-albii se vor lupta pentru primele trei locuri din Liga 1, urmând ca peste patru ani, să se califice în grupele Champions League.

Dinamo se poate reechilibra până la startul playout-ului și să obțină primul loc deasupra barajului. Să nu se ascundă nimeni, ăsta e obiectivul în primul an.

În al doilea an, obiectivul e să vândă doi jucători la echipe medii din Occident pe 4 milioane de euro și să aducă doi tineri din academie, care, pe forța grupului, să se transforme din perspective în certitudini. Î

În al treilea an, să se bată la locurile 1-3 și să se califice în Conference League, iar în al patrulea an să ia titlul și să se califice în grupele Europa League sau Champions League”, a declarat Ionuţ Chirilă, conform gsp.ro.

Recomandări

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:03

VideoAlexandra Tudor şi Dani Oţil au luat pulsul Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona: „Se anunţă o cursă uau”

22:54

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

22:17

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și