Închide meniul

Ionuţ Chirilă, plan perfect pentru Dinamo! Cum ar fi vrut să-i ducă pe „câini” în Champions League

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2023, 15:17

Ionuţ Chirilă, plan perfect pentru Dinamo! Cum ar fi vrut să-i ducă pe „câini în Champions League

Ionuţ Chirilă, plan perfect pentru Dinamo

Ionuţ Chirilă, în timpul unui meci/ Hepta

Ionuţ Chirilă are un plan perfect pentru Dinamo. Antrenorul a dezvăluit cum i-ar fi putut duce pe „câini” în Champions League, în doar patru sezoane. Chirilă ştie ce trebuie să facă oficialii din Ştefan cel Mare pentru a le îndeplini visul fanilor roş-albilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă. „Câinii” sunt fără victorie din luna august, şi au fost eliminaţi şi din Cupa României, după remiza cu Oţelul.

Ionuţ Chirilă, plan perfect pentru Dinamo

Ionuţ Chirilă şi-a exprimat dorinţa de a o prelua pe Dinamo, însă oficialii din Ştefan cel Mare l-au preferat pe Zeljko Kopic. Antrenorul a dezvăluit ce plan avea pentru „câini”.

Chirilă a declarat că Dinamo se poate salva de la retrogradare, iar următorul pas este să vândă jucători pe cel puţin patru milioane de euro. De asemenea, antrenorul a declarat că în trei ani, roş-albii se vor lupta pentru primele trei locuri din Liga 1, urmând ca peste patru ani, să se califice în grupele Champions League.

„Dinamo se poate reechilibra până la startul playout-ului și să obțină primul loc deasupra barajului. Să nu se ascundă nimeni, ăsta e obiectivul în primul an.

Reclamă

În al doilea an, obiectivul e să vândă doi jucători la echipe medii din Occident pe 4 milioane de euro și să aducă doi tineri din academie, care, pe forța grupului, să se transforme din perspective în certitudini. Î

În al treilea an, să se bată la locurile 1-3 și să se califice în Conference League, iar în al patrulea an să ia titlul și să se califice în grupele Europa League sau Champions League”, a declarat Ionuţ Chirilă, conform gsp.ro.

Răsturnare de situaţie la Dinamo! Ovidiu Burcă, anunţ despre rămânerea la echipă

Răsturnare de situaţie la Dinamo, după ce Ovidiu Burcă a făcut un anunţ despre rămânerea la club. Fostul antrenor al „câinilor” a declarat că pentru el, trupa din Ştefan cel Mare reprezintă un capitol închis. Burcă a oferit aceste declaraţii, după ce Eugen Voicu a declarat că tehnicianul va rămâne în conducerea clubului.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu câteva zile, Eugen Voicu, unul dintre acţionarii lui Dinamo, a anunţat că Ovidiu Burcă nu va pleca de la formaţia din Ştefan cel Mare, şi va ocupa poziţia de consilier în cadrul clubului.

„NU rămân în club și NU sunt sau voi fi implicat în vreo decizie în ceea ce privește managementul de orice fel al clubului, lucru pe care l-am precizat foarte clar în conferința de presă susținută în momentul când am decis să ne oprim.

Pentru moment, capitolul Dinamo este unul închis. Ma odihnesc puțin și mă voi implica total într-un viitor proiect care să fie la nivelul ambițiilor mele profesionale. Am o relație bună cu toți cei de la Dinamo, la fel cum am avut peste tot unde am profesat.

Viața merge înainte iar eu vreau să mă concentrez exclusiv pe cariera de antrenor”, a declarat Ovidiu Burcă, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și