Închide meniul

Ionuț Chirilă se laudă pentru cariera lui: „Pune-l pe Mourinho să se antreneze cu găinile, să vedem dacă are rezultate!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2022, 14:02

Ionuț Chirilă se laudă pentru cariera lui: „Pune-l pe Mourinho să se antreneze cu găinile, să vedem dacă are rezultate!”

Ionuț Chirilă, reacție surprinzătoare

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Ionuț Chirilă se laudă pentru cariera pe care și-a construit-o în campionat. Tehnicianul e sigur că merită acum să ajungă la o echipă cu pretenții. A fost propus la FCSB și este interesat de o eventuală negociere cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu m-a sunat nimeni de la FCSB, dar apropo de rezultate, pune-l pe Mourinho la Clinceni, în etapa a 10-a, cu două puncte și să se antreneze cu găinile, să vedem dacă are rezultate. Îi mulțumesc lui Basarab Panduru, am fost impresionat că un stelist a făcut această afirmație. Nu sunt prieten cu el, dar înseamnă că e un om inteligent.

Ionuț Chirilă se laudă pentru cariera lui

A spus asta pentru că el a văzut că eu, cu echipe mici, am făcut ce am făcut. Am întâlnit formații cu valori net superioare, cu jucători gen Teixeira, Laban, Budescu, dar am reușit rezultate bune. După 25 de ani de activitate și trecut prin toate etapele acestei profesii, cred că am ajuns la momentul în care pot lua o echipă de anvergură.

Guardiola până să antreneze Barcelona a fost la La Masia 6 ani. Chivu a fost la un pas de Inter și cu siguranță o să ajungă acolo pentru că a trecut prin niște etape. La noi, miercuri se lasă de fotbal și joi vor să se facă antrenori.

Dacă FCSB vrea să transforme jucătorii de perspectivă în certitudini, dacă vrea posesie, sper să aleagă varianta cea mai bună pentru a ieși din acest întuneric în care a intrat de șapte ani”, a spus Ionuț Chirilă, conform digisport.ro. 

Reclamă

Basarab Panduru îl propune pe Ionuţ Chirilă la FCSB

Basarab Panduru a declarat că Ionuţ Chirilă ar fi potrivit pentru postul de tehnician al FCSB-ului, după plecarea lui Nicolae Dică. Fostul internaţional susţine că echipele pregătite de Chirilă au practicat un joc de posesie, joc care este pe placul patronului Gigi Becali.

„Ionuţ Chirilă cum ţi se pare dacă tot vrei posesie? Da, la FCSB. Nu vine că e dinamovist sau ce? Dacă vrei posesie, omul a făcut posesie, a făcut echipele să joace fotbal, chiar şi cu jucători necunoscuţi.

La Chiajna a făcut dintr-o echipă de necunoscuţi… Şi la Petroşani echipa juca fotbal. Dacă vrei posesie, poţi încerca, dar îi trebuie timp, să-l laşi în pace”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Chirilă este liber de contract din decembrie 2021, după despărţirea de Academica Clinceni. De-a lungul carierei sale, antrenorul a mai stat pe banca unor echipe precum Chiajna, UTA sau ASA Tg. Mureş.

Cum va alege Gigi Becali noul antrenor de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit cum va alege Gigi Becali noul antrenor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor se află în căutarea unui nou tehnician, după plecarea lui Nicolae Dică. MM a dat din casă și a explicat în funcție de ce criteriu va lua decizia finală latifundiarul din Pipera.

Managerul general de la FCSB a precizat că, la ora actuală, pe Gigi Becali îl interesează mai mult decât orice ca echipa să aibă posesia mingii în mod categoric. Prin urmare, finanțatorul vicecampioanei vrea să aducă pe bancă un antrenor care să transforme echipa într-o „mașinărie” de pase.

„Gigi, când a venit Zenga, nu era mulțumit. Făceam rezultate, dar nu era mulțumit. Știu ce spun! Noi jucam simplu atunci. D-aia a și plecat. Gigi are o chestie. El zice: ‘posesie, posesie, posesie!’, dar la ce mod? Adică, atunci când e mingea la mine, nu am probleme.

Gigi vrea altceva. Dacă ești în avantaj, să nu faci ce facem noi. Noi ne speriem. Ne-am speriat și la Petrolul, și cu Piteștiul, tot timpul am avut probleme. Anul trecut nu aveam problemele astea. Gigi vrea să rămână mingea la tine după ce ai marcat”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Recomandări
  • Ionuț Chirilă se laudă pentru cariera lui
  • Ce a spus tehnicianul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și