Închide meniul

Basarab Panduru îl propune pe Ionuţ Chirilă la FCSB! Mesaj special pentru Gigi Becali: „Dacă vrei posesie, poţi încerca”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2022, 20:52

Basarab Panduru îl propune pe Ionuţ Chirilă la FCSB! Mesaj special pentru Gigi Becali: „Dacă vrei posesie, poţi încerca

Basarab Panduru, surprins de victoria lui Farul cu Hermannstadt

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Captură Orangesport

Basarab Panduru i l-a propus lui Gigi Becali pe Ionuţ Chirilă, pentru postul de antrenor la FCSB. Fostul internaţional susţine că tehnicianul ar fi potrivit pentru cerinţele patronului roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a demisionat de la FCSB, după înfrângerea cu U Cluj. Gigi Becali îi caută un înlocuitor, iar pe lista patronului se află nume precum Andrei Prepeliţă, Ilie Poenaru, Liviu Ciobotariu sau Eugen Neagoe.

Basarab Panduru îl propune pe Ionuţ Chirilă la FCSB. Mesaj pentru Gigi Becali

Basarab Panduru a declarat că Ionuţ Chirilă ar fi potrivit pentru postul de tehnician al FCSB-ului, după plecarea lui Nicolae Dică. Fostul internaţional susţine că echipele pregătite de Chirilă au practicat un joc de posesie, joc care este pe placul patronului Gigi Becali.

„Ionuţ Chirilă cum ţi se pare dacă tot vrei posesie? Da, la FCSB. Nu vine că e dinamovist sau ce? Dacă vrei posesie, omul a făcut posesie, a făcut echipele să joace fotbal, chiar şi cu jucători necunoscuţi.

La Chiajna a făcut dintr-o echipă de necunoscuţi… Şi la Petroşani echipa juca fotbal. Dacă vrei posesie, poţi încerca, dar îi trebuie timp, să-l laşi în pace”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Reclamă

Ionuţ Chirilă este liber de contract din decembrie 2021, după despărţirea de Academica Clinceni. De-a lungul carierei sale, antrenorul a mai stat pe banca unor echipe precum Chiajna, UTA sau ASA Tg. Mureş.

Gigi Becali s-a hotărât! Ei sunt cei doi antrenori aflați pe lista finală pentru banca FCSB-ului

Gigi Becali s-a hotărât. Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe sunt cei doi antrenori rămași pe lista finală, pentru banca FCSB-ului. Patronul roș-albaștrilor a făcut anunțul marți după-amiază, la scurt timp după ce Nicolae Dică a plecat de la cârma vicecampioanei.

Inițial, Gigi Becali a dezvăluit că Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță sunt principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB. Între timp, finanțatorul roș-albaștrilor s-a răzgândit și a precizat că pe lista finală au rămas alți doi tehnicieni din Liga 1: Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari, și Eugen Neagoe, de la U Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Este adevărat ceea ce știți, dar o să vedem mâine. Amândoi sunt sub contract, la amândoi țin foarte mult, că e vorba de oameni și amândoi sunt oameni foarte buni.

La momentul acesta nu mă pot hotărî între cei doi. O să vedem diseară la rugăciune. Trebuie să am binecuvântarea finului Pandele dacă vreau să-l iau pe Ciobotariu, la fel și cu cei de la Cluj. În momentul acesta chiar nu știu pe cine să aleg, pentru că țin foarte mult la amândoi”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Gigi Becali a dezvăluit lista posibililor antrenori de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit lista posibililor antrenori de la FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică. Antrenorul vicecampioanei României şi-a dat demisia după înfrângerea cu U Cluj, scor 1-2, din etapa a 16-a a Ligii 1.

„Nu știu nimic, vom vedea cât de curând. Îmi pare rău de Croitoru, că s-a dus (n.r. a semnat cu FC Argeș). Îmi plăcea de el. Mai sunt Prepeliță, Poenaru. Ce mi-a plăcut cel mai mult la Croitoru e că a recunoscut că el e vinovat. Bărbăție! Dacă echipa nu joacă nimic și ai crema fotbalului din România, tu ești vinovatul!

Zenga? Nu. Va veni un antrenor român. Nu mă mai grăbesc. Poate peste 3, 4, 5 zile. Poenaru? Da, am vorbit. Vom vedea, nu vreau să spun. E posibil Poenaru, posibil Prepeliță, vedem cu cine ne înțelegem„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și