Închide meniul

Ionuţ Chirilă ştie cum poate ajunge Dinamo în Champions League sau Europa League! Planul pe care trebuie să îl urmeze „câinii”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 noiembrie 2023, 17:28

Ionuţ Chirilă ştie cum poate ajunge Dinamo în Champions League sau Europa League! Planul pe care trebuie să îl urmeze „câinii

Ionuţ Chirilă ştie cum poate ajunge Dinamo în Champions League sau Europa League

Ionuţ Chirilă / Hepta

Ionuţ Chirilă ştie cum poate ajunge Dinamo în Champions League sau Europa League! „Câinii” traversează o perioadă complicată, fiind pe locul 15 după 17 etape în Liga 1, cu doar 10 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a rămas şi fără Ovidiu Burcă, cel care şi-a dat demisia în urmă cu câteva zile, şi caută soluţii pentru a ieşi din criză.

Ionuţ Chirilă ştie cum poate ajunge Dinamo în Champions League sau Europa League!

Ionuţ Chirilă ştie ce plan trebuie să urmeze „câinii” pentru ca, în patru ani, echipa care luptă astăzi pentru evitarea retrogradării să evolueze în grupele Champions League sau Europa League:

„Dinamo trebuie să se salveze de la retrogradare şi să facă ceva pentru a obţine puncte. Dinamo se poate reechilibra până la startul play-out-ului şi să obţină primul loc deasupra barajului. Să nu se ascundă nimeni, ăsta e obiectivul în primul an.

În al doilea an, obiectivul e să vândă doi jucători la echipe medii din Occident pe 4 milioane de euro şi să aducă doi tineri din academie, care, pe forţa grupului, să se transforme din perspective în certitudini.

Reclamă

În al treilea an să se bată la locurile 1-3 şi să se califice în Conference League, iar în al patrulea an să ia titlul şi să se califice în grupele Europa League sau Champions League”, a declarat Ionuţ Chirilă, potrivit gsp.ro.

Dinamo va juca abia luni în etapa cu numărul 18. Pe „câini” îi aşteaptă o deplasare la Sf. Gheorghe cu Sepsi, o altă echipă care a rămas fără antrenor, după ce Liviu Ciobotariu şi conducerea clubului covăsnean au decis să încheie colaborarea.

Ionuţ Chirilă, declaraţie fabuloasă despre noul antrenor al lui Dinamo: „Văd două nume. Ionuţ Chirilă sau Mircea Lucescu”

Ionuţ Chirilă a făcut o declaraţie fabuloasă despre noul antrenor al lui Dinamo. Fiul regretatului Ioan Chirilă s-a autopropus antrenor al „câinilor”, dar a spus şi că o altă variantă ar putea fi Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Văd doi antrenori la Dinamo. Mircea Lucescu sau Ionuț Chirilă. Lucescu a demonstrat că a făcut la Corvinul Hunedoara o echipă. Lucescu nu a fost mare la Șahtior sau Dinamo Kiev. A fost mare la Corvinul, o echipă care dacă era patronată de Ministerul de Interne sau MApN era campioana țării cu 10 puncte avans.

Ionuț Chirilă a fost executat la Chiajna când făcea o echipă care se autofinanța și ar fi ajuns cu siguranță în play-off. O echipă cu medie de vârstă de 22-23 de ani. Lucescu l-a făcut pe Lupescu de Bayer Leverkusen, pe Răducioiu l-a luat la 15 ani și l-a făcut de Milan. Chirilă l-a luat pe Tararache și l-a făcut de Grasshoper Zurich, vândut pe 2 milioane și jumătate, a salvat clubul de la faliment.

Petre Florentin a fost ofertat din Bundesliga, 2 milioane, nu a acceptat conducerea. Hîldan, dacă nu se întâmpla nenorocirea, devenea un jucător important pentru echipele din Occident. Oamenii care au făcut valori din jucători care nu existau trebuie să se ocupe de viitorul lui Dinamo”, a declarat Ionuț Chirilă pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și