Închide meniul

Cornel Dinu, reacție sinceră după ce Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo. Ce a spus despre problemele clubului

Alex Ioniță Publicat: 18 octombrie 2023, 8:51

Reclamă
Cornel Dinu, reacție sinceră după ce Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo. Ce a spus despre problemele clubului

Cornel Dinu, reacție sinceră după ce Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo

Cornel Dinu / SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Cornel Dinu a oferit o reacție sinceră, după ce Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo. Legenda clubului din „Ștefan cel Mare” este de părere că venirea „Kaizerului” reprezintă un succes pentru Clubul Sportiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a negociat și cu formația din prima ligă, FC Dinamo, Ionuț Lupescu a ales să se alăture celor de la CS Dinamo, club care activează, în momentul de față, în Liga a 3-a. Fostul internațional, care a câștigat 3 titluri în tricoul „alb-roșu”, se va ocupa de dezvoltarea Academiei.

Cornel Dinu, reacție sinceră după ce Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo. Care ar fi problemele clubului din Liga a 3-a

Potrivit „Procurorului”, venirea lui Ionuț Lupescu în cadrul Clubului Sportiv reprezintă un mare câștig pentru formația din Liga a 3-a. Totuși, Cornel Dinu este de părere că reprezentanții formației se confruntă acum cu alte probleme, iar, chiar dacă venirea „Kaizerului” reprezintă un pas în direcția cea bună, și aceste probleme ar trebui rezolvate.

„Ionuț Lupescu are o experiență indubitabilă, câştigată ca jucător şi ca om de conducere la cel mai înalt nivel, la Dinamo, la echipa națională sau la FIFA.

El este un mare câştig oriunde ar merge, iar faptul că a acceptat propunerea lui Ionuț Popa (n.r. – președintele CS Dinamo) este un lucru important pentru club.

Reclamă

Totuşi, altele sunt marile probleme ale lui Dinamo acum: baza sportivă, finanțarea. De acestea va depinde mult ce se va întâmpla mai departe.

Indiscutabil, însă, Ionuț Lupescu este un real câştig”, a spus Cornel Dinu, potrivit prosport.ro.

În cariera de jucător, Ionuț Lupescu a câștigat, alături de Dinamo, 3 titluri de campion și 3 Cupe ale României. În cariera de fotbalist a mai jucat pentru Bayer Leverkusen, Borussia Monchengladbach, Bursaspor și Al-Hilal. S-a retras din activitatea fotbalistică în anul 2003, la vârsta de 35 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Lupescu a acceptat oferta lui CS Dinamo

„O legendă a fotbalului dinamovist se întoarce acasă! Ionuț Lupescu se alătură Clubului Sportiv Dinamo!

Ionuț Lupescu revine la clubul la care s-a consacrat. Mijlocașul generației de aur a acceptat oferta Clubului Sportiv Dinamo și va ocupa, în prima fază, o funcție cheie în dezvoltarea Academiei de Fotbal CS Dinamo. Lupescu (54 de ani) va realiza o analiză amplă a Academiei și va propune un proiect ambițios pentru dezvoltarea acestui segment.

Ionuț Lupescu s-a format la Dinamo, unde a debutat în 1986, la numai 17 ani. După ce a participat cu naționala României la turneul final al Campionatului Mondial din 1990, ”Kaiserul” a semnat cu gruparea germană Bayer Leverkusen, unde a stat şase sezoane şi a jucat 184 de meciuri. Lupescu a mai jucat pentru Dinamo în trei perioade: 1998-2000, 2000-2001 și 2001-2002. A câștigat două campionate și trei Cupe ale României în tricoul ”alb-roșu”.

Bine ai venit, Ionuț Lupescu!”, au transmis oficialii de la CS Dinamo, pe rețelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și