Închide meniul

Ionuţ Lupescu cere „revoluţie” în fotbalul românesc, după Dinamo – Petrolul 1-1: „E timpul să îi schimbăm! Decizie aberantă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2024, 23:14

Reclamă
Ionuţ Lupescu cere „revoluţie în fotbalul românesc, după Dinamo – Petrolul 1-1: „E timpul să îi schimbăm! Decizie aberantă!

Ionuţ Lupescu cere "revoluţie" în fotbalul românesc, după Dinamo - Petrolul 1-1

Ionuţ Lupescu / AS.ro LIVE

Ionuţ Lupescu cere o adevărată „revoluţie” în fotbalul românesc, după Dinamo – Petrolul, scor 1-1, meci din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1. Fostul mare jucător al „câinilor” a răbufnit din cauza deciziei ca gruparea din Ştefan cel Mare să joace patru meciuri cu „porţile închise”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lupescu i-a arătat cu degetul pe membrii Comisiei de Disciplină şi a cerut schimbarea lor. E convins că hotărârea luată de ei influenţează clasamentul final.

Ionuţ Lupescu cere „revoluţie” în fotbalul românesc după Dinamo – Petrolul 1-1

Fostul jucător al Generaţiei de Aur nu a mai rezistat şi a transmis un mesaj de luptă. Cere un moment 0 în fotbalul românesc.

E păcat, mai ales că a fost ultimul minut, după o fază destul de controversată. Nu știu dacă băieții au fost obosiți. Așa se întâmplă când joci la retrogradare. Sper ca pe viitor să se mobilizeze mai bine și să facă punctele necesare pentru evitarea retrogradării.

O victorie ne scotea din ultimele patru locuri și era un moral bun și un avantaj pentru băieți. Sperăm să avem suporterii în deplasare. Am văzut noua generație de suporteri, toți am fost cu sufletul la gură. Din păcate e trist că cei de la comisii nu judecă în spirit sportiv.

Reclamă

În play-off și play-out, o astfel de decizie influențează clasamentul. Nu știu dacă au făcut chestia asta la comandă sau au făcut-o după regulament. E păcat, sunt oameni de 15-16 ani în această comisie și ar fi cazul să îi schimbăm. A fost o decizie aberantă din punctul meu de vedere„, a spus Ionuț Lupescu la digisport.ro.

Faza controversată care a decis meciul Dinamo – Petrolul 1-1

A fost un final de meci nebun. Totul după un duel în careu între Musi şi Amzăr. Jucătorul Petrolului a căzut în careu, iar Feşnic a aşteptat indicaţii din cabina VAR.

Radu Petrescu şi Radu Ghinguleac au avut nevoie de 10 minute pentru a analiza faza şi a-l chema pe „centralul” partidei la marginea terenului. S-a verificat minute în şir, dacă în momentul centrării, Musi era în poziţie de ofsaid.

Reclamă 4 / 0/3

În cele din urmă, s-a decis că Musi a fost ţinut în joc de un jucător al lui Dinamo, iar Horaţiu Feşnic a fost chemat să revadă duelul pe care acesta l-a avut cu Amzăr.

„Centralul” a decis că a fost fault şi a arătat punctul de la 11 metri. În minutul 90+13, Gheorghe Grozav şi-a asumat răspunderea şi a restabilit egalitatea cu un şut pe centrul porţii apărate de Golubovic.

Dinamo a ratat o şansă uriaşă de a părăsi penultimul loc în Liga 1. În loc să urce până pe locul 6 în play-out, câinii şi-au trecut în cont un singur punct. Au 16 puncte şi sunt la egalitate cu FCU Craiova.

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Pavicic (Roşu – 68), Qnahore, Borduşanu (Amzar – 59) – Milanov (Iglesias – 68), Abdallah (Edgar Ie – 79), Politi (Gregorio – 59). Antrenor: Zeljko Kopic

Petrolul: L. Zima – D. Radu (Dumitru – 67), Papp, Huja, Ţicu – Grozav, Seto (Diomande, – 57), Hanca (Irosibo -67), Işfan (Muşi – 58) – Berisha (Bratu – 80) Jair. Antrenor: Florin Pîrvu

Meciul a fost arbitrat de Horaţia Feşmic, ajutat de Valentin Avram şi Alexandru Cerei.

Rezerva fost Claudiu Marcu, iar în Camera VAR s-au aflat Radu Petrescu şi Adrian Radu Ghinculeac.

Reclamă

Observatori au fost Nicolae Marodin şi Mircea Călin.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și