Închide meniul

Cornel Dinu i-a făcut praf pe conducătorii lui Dinamo, după pozele făcute cu trofeele câştigate de CFR Cluj: „Deziluzionant”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 februarie 2024, 8:26 / Actualizat: 24 februarie 2024, 10:41

Cornel Dinu i-a făcut praf pe conducătorii lui Dinamo, după pozele făcute cu trofeele câştigate de CFR Cluj: „Deziluzionant

Cornel Dinu i-a făcut praf pe conducătorii lui Dinamo, după pozele făcute cu trofeele câştigate de CFR Cluj: "Deziluzionant"

Colaj Cornel Dinu şi Eugen Voicu / Hepta şi Antena Sport

Cornel Dinu i-a făcut praf pe conducătorii lui Dinamo, după pozele făcute cu trofeele câştigate de CFR Cluj. Eugen Voicu, acţionarul de la Red&White, l-a rugat pe Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, să îi facă o fotografie cu trofeele câştigate de CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe unul dintre trofee (Cupa României) era inscripţionat şi numele lui Dinamo, iar cei doi conducători s-au amuzat, iar Voicu a vrut să imortalizeze momentul.

Cornel Dinu i-a făcut praf pe conducătorii lui Dinamo, după pozele făcute cu trofeele câştigate de CFR Cluj

Cornel Dinu, una dintre marile legende ale lui Dinamo, a comentat imaginile şi nu i-a menajat deloc pe cei din conducerea lui Dinamo. Acesta a declarat că nu îl mai miră nimic la cei care conduc destinele clubului şi că nu vede un viitor strălucit cu aceştia, chiar dacă antrenorul Zeljko Kopic îi dă speranţe:

„Deziluzionant. Cu toate că nu mă mai miră nimic. Am mai spus-o, ce rost ar mai avea s-o repet?, așa este când dai briciul la maimuțe. La asta s-a ajuns la Dinamo. Am tot semnalat, ce pretenții să ai?!

Și antrenorul ăsta (n.r. Zeljko Kopic) îmi face impresia că este priceput, dar cu asemenea conducători… Ăsta e război, nu se câștigă doar cu antrenorul”, a declarat Cornel Dinu, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Andrei Nicolescu, prima reacție după imaginile virale de la Cluj

Andrei Nicolescu a oferit prima reacție după imaginile virale de la Cluj. Oficialul echipei din Ștefan cel Mare a venit cu o serie de explicații.

Oficialul echipei din Ștefan cel Mare a spus că Eugen Voicu a dorit să se fotografieze alături de Cupa României, pe care era scris și numele echipei pe care o reprezintă, Dinamo București.

Totodată, Andrei Nicolescu a fost revoltat și a spus că fotografia respectivă nu reprezintă niciun lucru extraordinar.

Reclamă 4 / 0/3

„Domnul Voicu a vrut să se fotografieze cu Cupa României, pe care scria Dinamo București. Ce să fie incredibil? Nu știu cum le vedeți dumneavoastră.

Nu ne-am făcut poză, i-am făcut o fotografie domnului Voicu. Dacă credeți că este ceva extraordinar.. Îmi pare rău”, a spus Andrei Nicolescu, la digisport.ro.

Imaginile cu cei doi, de la vitrina echipei din Gruia, au fost prezentate de Antena Sport. În videoclipul respectiv, este redat momentul în care Eugen Voicu, administratorul de la Red&White îl roagă pe Nicolescu să îl fotografieze cu trofeele rivalei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și