Închide meniul
EXCLUSIV

Ionuţ Lupescu: „Sunt multe anomalii în fotbalul românesc, la FCSB patronul e antrenor”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 august 2023, 18:30

Reclamă
Ionuţ Lupescu: „Sunt multe anomalii în fotbalul românesc, la FCSB patronul e antrenor

Cât de frumoasă este soţia lui Ionuţ Lupescu

Ionuţ Lupescu / AS.ro

Ionuţ Lupescu a acordat un interviu exclusiv pentru AS.ro. Fostul candidat la şefia FRF, care a pierdut alegerile în dauna lui Răzvan Burleanu, a spus că sunt multe anomalii în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent Ionuţ Lupescu e consultant în domeniul fotbalului în Arabia Saudită.

Ionuţ Lupescu: „Sunt multe anomalii în fotbalul românesc, la FCSB patronul e antrenor”

La FCSB patronul e şi antrenor, asta se ştie de 15 ani. Fiecare antrenor ştie ce compromisuri să facă sau nu, cât să le permită superiorilor să se bage în treaba lui. Depinde de personalitatea pe care o are.

FCSB ar fi în prima jumătate a clasamentului în Arabia Saudită, locurile 5-6”, a declarat Ionuţ Lupescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Lupescu a vorbit şi despre ce se întâmplă la Dinamo. El nu exclu

Reclamă

Nu m-a căutat nimeni din România, urmăresc mai mult fosta mea echipă, sper să câştige astăzi cu Botoşani.

În primul rând că Dinamo nu a avut posibilitatea să se antreneze cu toţi de la început. Durează, dar ştiţi foarte bine, în fotbal nimeni nu îţi dă timp.

Nu mă gândeam niciodată să ajungă un club ca Dinamo în Liga a 2-a. Unul dintre cei mai importanţi jucători este Ghezali, care e accidentat. Iglesias, care anul trecut a jucat foarte bine, are probleme în Liga 1. Mai sunt şi alţii, Bani, Amzar, care trebuie să se acomodeze cu Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă e un proiect care îmi place, nu e exclus să vin la Dinamo. Din păcate, ce am văzut la noi, sunt multe anomalii”, a mai declarat Ionuţ Lupescu pentru AS.ro.

„Nu mai am niciun gând cu FRF”

Ionuţ Lupescu a exclus posibilitatea de a mai candida pentru şefia FRF. El nu spune nu însă unei eventuale intrări în politică.

Sunt bine, sănătos. Suntem puţin în vacanţă şi urmărim şi noi fenomenul fotbal, în general, dar nu numai.

Eu fac consultanţă de ceva timp şi, într-adevăr, acum câţiva ani s-a deschis un proiect foarte interesant în Arabia Saudită, o academie, de către familia regală.

Acum am fost ales în board. E interesant pentru că ei au investit foarte mult în superstarurile europene, dar important este şi viitorul şi asta e soluţia pe care o au.

Urmăresc de câţiva ani foarte intens şi nu ştii niciodată. Cu cât devii mai bătrân cu atât îţi apleci urechea şi asupra politicii.

Nu mai am niciun gând cu FRF, o singură dată. Fiecare vrea să facă ceva pentru ţara lui. Nu e ceva izolat.

Reclamă

Cei care sunt în fruntea fotbalului românesc ar fi trebuit să facă mai multe lucruri, dar din păcate nu s-au făcut.

Echipa naţională e foarte bine, din punctul de vedere al punctajului. Eu cred că ne vom califica”, ne-a mai dezvăluit Ionuţ Lupescu.

„E un transfer bun pentru Denis Alibec”

Denis Alibec a plecat în Doha (Qatar) pentru a semna cu nou-promovata Muaither SC. Ionuţ Lupescu e de părere că e o mişcare foarte bună, având în vedere că Denis Alibec are o vârstă şi trebuie să îşi asigure un confort financiar pentru viitor. Ionuţ Lupescu e convins că salariul pe care îl va încasa Alibec în Qatar e unul mare.

Cred că pentru el este un transfer bun. Presupun că este o ofertă financiară foarte bună şi, la vârsta pe care o are, cred că e foarte bine”, ne-a spus Ionuţ Lupescu.

Marius Şumudică preciza anterior că Denis Alibec a avut o ofertă şi mai bună din Iran, dar a refuzat să meargă acolo. ”Știam de două-trei zile de ofertă, o am în telefon. Știam de oferta lui Denis. A avut o ofertă din Iran mai bună, dar nu s-a dus. Se duce în Qatar, la o echipă nou-promovată, dar Doha e Doha, simți că trăiești o viață foarte frumoasă. Salariul e foarte bun”, a declarat Marius Șumudică la digisport.ro.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și