Închide meniul

Iosif Rotariu, detalii despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: „Eu l-am sfătuit să meargă”

Alex Masgras Publicat: 10 octombrie 2023, 20:31

Reclamă
Iosif Rotariu, detalii despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: „Eu l-am sfătuit să meargă

Iosif Rotariu, detalii despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Dorin Rotariu, în timpul unui meci / Profimedia

Iosif Rotariu a oferit detalii despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. Vicecampioana din Liga 1 a anunţat astăzi că s-a înţeles cu fostul jucător de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 28 de ani, Dorin Rotariu a semnat un contract pe un an cu formaţia roş-albastră, FCSB având opţiunea de a prelungi înţelegerea pentru încă două sezoane, aţa cum a anunţat Gigi Becali.

Iosif Rotariu, detalii despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin Rotariu, a dezvăluit că şi-a sfătuit nepotul să meargă la FCSB, după ce s-a despărţit de Ludogorets în luna august a acestui an.

„Nu m-a luat prin surprindere, el se antrenează de două săptămâni cu Poli Timișoara. Am fost toată ziua la stadion. A fost perioada în care a fost jucător liber. A mers la Ludogorets, mai avea un an de contract, dar cei de acolo i-au spus că nu se vor mai baza pe el și a luat hotărârea să rezilieze.

A avut foarte multe discuții, oferte, a preferat să meargă în străinătate, dar i-am spus săptămâna trecută că trebuie să ia o decizie cât mai repede. Chiar l-am sfătuit, a acceptat să revină în România. Eu l-am sfătuit să meargă la FCSB, pentru că se bate la campionat, poate ajunge la FCSB.

Reclamă

Am zis că ar fi bine pentru el, dar el a hotărât. A avut ofertă de la FCSB, de acum. Domnul Gigi Becali știe cel mai bine, eu am o relație specială cu dânsul. Domnul Becali îl știe de foarte mult timp, nu au durat mult discuțiile, dânsul e un om de cuvânt și, dacă își dorește ceva, realizează. Se poate spune și așa (n.red. că el a intermediat discuțiile dintre FCSB și Dorin Rotariu)”, a declarat Iosif Rotariu, la digisport.ro.

Dorin Rotariu este noul jucător al FCSB-ului

Dorin Rotariu este noul jucător al FCSB-ului. Jucătorul în vârstă de 28 de ani, care a fost dorit şi de Dinamo, a semnat cu echipa lui Gigi Becali.

Internaţionalul român vine să îi facă concurenţă lui Octavian Popescu şi David Miculescu. Va purta tricoul cu numărul 29 şi poate debuta la FCSB după meciurile echipei naţionalei, împotriva lui FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

„Bine ai venit, Dorin Rotariu!

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Dorin Rotariu, care a semnat astăzi un contract cu clubul nostru. Atacantul în vârstă de 28 de ani va purta tricoul cu numărul 29 și se va adăuga lotului condus de Elias Charalambous mâine.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!„, se arată în postarea de pe contul de Facebook al FCSB-ului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și