Închide meniul
EXCLUSIV

Iosif Rotariu i-a dat dreptate lui Gigi Becali, după ce l-a făcut praf pe Dorin Rotariu: „E nepotul meu, dar nu a avut realizări”

Alex Masgras Publicat: 6 noiembrie 2023, 15:05

Reclamă
Iosif Rotariu i-a dat dreptate lui Gigi Becali, după ce l-a făcut praf pe Dorin Rotariu: „E nepotul meu, dar nu a avut realizări

Iosif Rotariu i-a dat dreptate lui Gigi Becali

Iosif Rotariu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Iosif Rotariu i-a dat dreptate lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB l-a criticat pe Dorin Rotariu după înfrângerea roş-albaştrilor din meciul de pe Arena Naţională cu Rapid, scor 1-2, în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a fost introdus pe teren la pauza meciului, în locul lui Andrea Compagno, dar nu a reuşit să impresioneze. Luni dimineaţă, Gigi Becali a avut un discurs dur şi a declarat că a pierdut bani cu aducerea acestuia la echipă.

Iosif Rotariu i-a dat dreptate lui Gigi Becali

Iosif Rotariu, fostul mare internaţional român şi unchiul lui Dorin Rotariu, a vorbit despre criticile lui Gigi Becali şi i-a dat dreptate patronului de la FCSB. Iosif Rotariu este de părere că nepotul său nu are argumente cu care să îl contrazică pe Becali.

Acum, fostul mare fotbalist aşteaptă ca nepotul său să primească altă şansă pentru a putea demonstra că are valoarea necesară pentru a evolua la FCSB:

„Este părerea domnului Becali şi nu pot să o comentez, dar dreptatea e de partea dânsului. Ca jucător de fotbal, argumentele tale sunt în ceea ce joci pe terenul de fotbal şi arăţi. Deocamdată Dorinel, e nepotul meu, dar nu a avut realizări. Ţi-a dat şanse, nu ai avut (n.r. realizări).

Reclamă

Când va avea altă şansă să joace, trebuie să demonstreze pe terenul de fotbal. Alte argumente nu poţi să ai ca jucător de fotbal. Trebuie să arăţi pe teren”, a declarat Iosif Rotariu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Dorin Rotariu a evoluat în acest sezon în patru partide, trei în Liga 1 şi una în Cupa României. Fostul atacant de la Dinamo a avut însă prestaţii modeste, care i-au adus criticile patronului.

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, după FCSB – Rapid 1-2. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că a greşit atunci când l-a adus pe fostul dinamivist. Acesta a jucat 4 meciuri pentru FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Becali îi va plăti 160.000 de euro jucătorului de 28 de ani cotat la 500.000 de euro. Astfel, şansele ca fotbalistul venit liber de contract să mai joace sunt foarte mici.

„L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Și chiar și un mijlocaș.

Asta e cu Rotariu. Îi dau 8 luni 160.000 de euro și la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și