Închide meniul

Iosif Rotariu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Este exclus ca Dorin să se întoarcă în România!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2022, 18:23

Iosif Rotariu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Este exclus ca Dorin să se întoarcă în România!

Dorin Rotariu a dorit de FCSB

Dorin Rotariu, într-un meci pentru Dinamo / Hepta

Gigi Becali și-a manisfestat interesul să-l transfere la FCSB pe Dorin Rotariu, dar Iosif Rotariu a anunțat că nepotul său nu vrea să audă de revenirea în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a jucat ultima oară în România pentru Dinamo, de care s-a despărțit în 2017. În prezent, mijlocașul este sub contract cu Ludogoreț.

Dorin Rotariu îl refuză pe Gigi Becali! Anunțul făcut de Iosif Rotariu

„Exclus să se întoarcă în România, Dorin vrea să continue la o formație din străinătate”, a spus Iosif Rotariu, conform sport.ro.

În a doua jumătate a sezonului trecut, Dorin Rotariu a jucat în Grecia, la Atromitos. Contractul său cu Ludogoreț expiră în 2024.

În sezonul trecut, Rotariu a reușit doar două pase decisive. De când a ajuns la Ludogoreț, anul trecut, românul a adunat doar 10 meciuri pentru campioana Bulgariei.

Reclamă

Iosif Rotariu e sigur că nepotul său ar face furori la FCSB

Chiar dacă susține că Dorin Rotariu nu e dispus să revină în România, Iosif Rotariu e sigur că nepotul său ar rupe plasele în Liga 1.

„Cu siguranță, la calitățile pe care le-a avut și le are și acum, așteptările mele erau mult mai mari. Eu cred că ar fi trebuit să fie unul dintre titularii de la echipa națională pentru că are foarte multe calități. Accidentările l-au oprit cumva, a avut o stagnare. Eu cred în el, e tânăr, are niște calități, are mentalitate acum.

Avea niște execuții, viteză foarte bună. Acum e foarte greu de spus dacă i-aș recomanda să revină în România. Dacă se întoarce, iese golgheterul României, sunt convins de lucrul ăsta. Campionatul e foarte scăzut din punct de vedere valoric și atunci, la calitățile lui, cu siguranță ar fi golgheterul României.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, ar pierde mult din mentalitatea cluburilor de afară, unde este o disciplină, o pregătire suplimentară, totul e monitorizat. Poate că ar fi un pas înapoi. Campionatul intern e scăzut din punct de vedere valoric, dar, dacă ar marca foarte multe goluri, l-ar chema la echipa națională și poate aici ar fi un plus”, a spus Iosif Rotariu, conform sport.ro.

Ludogoreț e dispusă să renunțe la Dorin Rotariu

FCSB speră să-l împrumute pe Dorin Rotariu de la Ludogoreţ. Cu 300 de meciuri jucate în tricoul lui Ludogoreţ, Cosmin Moţi are un rol important la clubul din Bulgaria. Anul trecut, fostul dinamovist a fost numit director tehnic.

Mai are încă 2 ani de contract cu Ludogoreţ, dacă vom primi oferta pentru el suntem deschişi la discuţii. Aşteptăm să se întoarcă la pregatire şi după aceea vom vedea ce decizie va lua şi antrenorul„, a dezvăluit Cosmin Moţi în exclusivitate pentru Antena Sport.

Dorin Rotariu ar putea juca pe postul lui Cordea, în cazul în care se face transferul acestuia în Polonia, la Legia Varşovia.

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și