Închide meniul

Istvan Kovacs a fost delegat la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 29 aprilie 2023, 14:13

Istvan Kovacs a fost delegat la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB!

Istvan Kovacs a fost delegat la derby-ul Universitatea Craiova - FCSB

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Hepta

Istvan Kovacs a fost delegat la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, care contează pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul este unul de maximă importanță, având în vedere că cele două echipe sunt vecine în clasament. FCSB se află pe locul 3, cu 37 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 35 de puncte.

Istvan Kovacs a fost delegat la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

CCA a decis să-l delege, la Universitatea Craiova – FCSB, pe cel mai bine cotat arbitru român, Istvan Kovacs. Asta după ce, etapa trecută, Gigi Becali a făcut scandal, din cauza arbitrajului lui Horațiu Feșnic, care a permis un joc dur la Rapid – FCSB, 1-0.

Etapa trecută, Istvan Kovacs nu a fost disponibil deoarece a arbitrat o partidă din Kuweit.

Gigi Becali l-a contactat pe Horațiu Feșnic, după Rapid – FCSB 1-0

După înfrângerea suferită în fața Rapidului, latifundiarul din Pipera a anunțat că i-a contactat atât pe Răzvan Burleanu, cât și pe Horațiu Feșnic.

Reclamă

„Ce să răspundă (n.r. Răzvan Burleanu)? Măcar atât putea să zică, dacă avea omenie: «Domnul Becali, iartă-mă, și eu sunt vinovat. Eu l-am adus pe Vassaras, el a distrus fotbalul românesc, iartă-mă!». Sau Feșnic, i-am dat mesaje și lui. «Bre, nea’ Gigi, iartă-mă, am greșit (n.r. ce ar fi vrut să audă din partea arbitrului)!».

Știi ce-i spuneam? «Bine, tată, ți-ai cerut iertare, înseamnă că ai greșit». Nimic (n.r. nu a primit niciun răspuns)! După ce distrugi oameni, nici iertare să nu-ți ceri? Și gata, ai scăpat! De mine ai scăpat când ai spus «iartă-mă». Gata, bă, Feșnic… Nu știu pe ce a fost asta de aseară, nu știu dacă a fost corupție sau bani, dar va pierde de 30 de ori mai mult”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Totodată, omul de afaceri și-a anunțat retragerea de la FCSB, dar și din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și