Închide meniul

Istvan Kovacs, făcut praf de Marcel Pușcaș: ”Lasă naibii orgoliul! Tu vrei să arăți că ești perfect, dar ai greșit!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2022, 10:45

Istvan Kovacs, făcut praf de Marcel Pușcaș: ”Lasă naibii orgoliul! Tu vrei să arăți că ești perfect, dar ai greșit!”

Istvan Kovacs, în timpul unui meci

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Profimedia

Istvan Kovacs a fost făcut praf de Marcel Pușcaș după al doilea penalty acordat pentru Universitatea Craiova în ”Bătălia Olteniei”. Președintele lui FC U Craiova 1948 l-a acuzat pe arbitru pentru că nu a consultat VAR-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a fost ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar rezervă a fost Radu Petrescu. În Camera VAR s-au aflat Cătălin Popa şi Radu Ghinguleac.

Istvan Kovacs, făcut praf de Marcel Pușcaș

”La prima fază a fost nesigur și a apelat la VAR. La a doua fază, când poate era nesigur, nu a mai apelat. Se lovește de orgoliul lui. Cred că nu a mai mers la VAR pentru că se punea într-o situație jenantă.

S-a gândit: «Cum să vină să mă corecteze VAR-ul pe mine, Istvan Kovacs, cel născut și crescut în Carei? Cum se poate așa ceva? Mă fac de râs». Era mai degrabă supus deciziei VAR decât primul penalty. Mult mai neclar a fost al doilea penalty.

Primul penalty a fost clar, nu l-am contestat. El nu l-a văzut și a fost atenționat din VAR. Am văzut faza la cel de-al doilea penalty și aveam dubii. Bahassa a ridicat mâna, decizia a fost grea. Aveai nevoie de mai multe reluări.

Reclamă

Lasă naibii orgoliul! Dar tu nu vrei să arăți că ai greșit. Tu vrei să arăți că ești perfect și impecabil. «Cum să arăt eu, Istvan Kovacs, că pot greși? Eu sunt perfecțiunea. Am personalitate și nu mă poate corecta VAR-ul de două ori»”, a răbufnit Marcel Pușcaș, potrivit gsp.ro.

Adrian Mititelu, acuze fără precedent: ”Istvan Kovacs a fost avertizat din camera VAR că nu e penalty, dar a ignorat complet!”

Adrian Mititelu a făcut acuze fără precedent după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Patronul oltenilor susține că Istvan Kovacs a fost avertizat că Yassine Bahassa nu a comis henț în careu, însă acesta ”a ingorat complet”.

Astfel, Kovacs a dictat lovitură de la 11 metri, după ce în urmă cu câteva minute mai dictase un penalty. Sergiu Hanca a transformat, iar echipa lui Mihai Rotaru conducea la pauză cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

”Viciere de rezultat! Lucrurile se complică! Dețin informația că arbitrul VAR a comunicat lui Kovacs faptul că Bahasa nu a lovit mingea cu mâna, prin urmare nu a fost penalty. Deși a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet!”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.  

Adrian Mititelu Jr. și-a ieșit din minți: „Suntem furaţi pe faţă şi cu VAR!”

Adrian Mititelu Jr. și-a ieșit din minți în timpul derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova.

Acesta a „tunat” pe reţelele de socializare după ce echipa lui Mihai Rotaru a obţinut două lovituri de la 11 metri în prima repriză.

„INCREDIBIL ASA CEVA!!!

SUNTEM FURATI PE FATA SI CU VAR!!!

MINGEA IL LOVESTE DIRECT IN CAP PE JUCATORUL NOSTRU, NU IN MANA!”, a răbufnit Adrian Mititelu Jr. pe Facebook.  

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și