Închide meniul

Adrian Mititelu, acuze fără precedent după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: ”Istvan Kovacs a fost avertizat din camera VAR că nu e penalty, dar a ignorat complet!”

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2022, 8:15

Adrian Mititelu, acuze fără precedent după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: ”Istvan Kovacs a fost avertizat din camera VAR că nu e penalty, dar a ignorat complet!”

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a terminat ultima în Liga Naţiunilor

Adrian Mititelu, în timpul unui antrenament / Hepta

  • FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2
  • Adrian Mititelu, acuze fără precedent

Adrian Mititelu a făcut acuze fără precedent după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Patronul oltenilor susține că Istvan Kovacs a fost avertizat că Yassine Bahassa nu a comis henț în careu, însă acesta ”a ingorat complet”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Kovacs a dictat lovitură de la 11 metri, după ce în urmă cu câteva minute mai dictase un penalty. Sergiu Hanca a transformat, iar echipa lui Mihai Rotaru conducea la pauză cu 2-0.

Adrian Mititelu, acuze fără precedent după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

”Viciere de rezultat! Lucrurile se complică! Dețin informația că arbitrul VAR a comunicat lui Kovacs faptul că Bahasa nu a lovit mingea cu mâna, prin urmare nu a fost penalty. Deși a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet!”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Reclamă

Penalty controversat dictat de Istvan Kovacs în FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

VAR-ul a fost decisiv a fost decisiv în prima repriză a derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Istvan Kovacs a dicat două penalty-uri pentru echipa lui Mihai Rotaru

Reclamă

FC U Craiova 1948 și-a creat mai multe ocazii la poarta rivalei, dar cea care a găsit drumul spre gol a fost Universitatea Craiova.

Istvan Kovacs nu a fluierat inițial la un duel dintre Markovic și Van Durmen. S-a dus însă la monitorul VAR, după care a dictat penalty. Era minutul 41. Andrei Ivan a fost cel care a transformat lovitura de la 11 metri.

Arbitrajul video s-a dovedit decisiv și în prelungirile primei reprize. Yassine Bahassa a comis un presupus henț în propriul careu la o lovitură liberă executată de Sergiu Hanca. Istvan Kovacs a dictat din nou penalty, dar nu s-a mai dus să verifice faza la monitorul VAR. A mers „pe mâna” verdictului oferit prin casă de colegii săi.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu, discurs vehement după ”Bătălia Olteniei”

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Mihai Rotaru după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Mititelu e sigur că ar fi dominat fotbalul românesc dacă nu apărea rivala locală în peisaj.

„Am jucat cu o echipă puternică. O fi o echipă politică, dar e o echipă puternică. Am jucat fără Bauza, s-a observat absența lui. Ne-au bătut nemeritat. Se câștigă și jucând mai slab decât adversarul.

Toate cad cu Rotaru. La ultimul meci, tot el a fost favorizat. Cred că 60% nu se dă. Alt noroc pe capul lor. Au fost două penalty-uri total contrar cursului jocului. Cu toate astea, am pus presiune pe ei. I-am băgat în corzi pe Oblemenco. Mai trebuie să muncim până când să-i batem. Sper să-i batem la primul meci când ne întâlnim cu ei.

Ce să mai comentez acum, așa a hotărât arbitrul. Ce să mai zic, strângem din dinți și mergem înainte. Acum cinci ani jucam în liga a patra. Noi am progresat foarte mult și aproape i-am prins din urmă. Cred că anul ăsta o să fim aproape de ei.

FCU e o echipă care joacă fotbal. Oamenii nu au uitat și nu ne-au lăsat. Tot stadionul striga Știința. Vă dați seama ce forța era acest club? Dacă Olguța nu înființa un nou club? Dacă nu mă bloca Rotaru aveam 3,4 titluri de campion. Cu divizare și război e foarte greu pentru fotbalul craiovean. E a treia oară când ne bat, nouă ne mai trebuie ceva. Ca joc și colectiv, suntem pe drumul cel bun. Vom fi pe drumul cel bun al campionatului”, a spus Adrian Mititelu, după derby-ul din Bănie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”