Închide meniul

„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”

Publicat: 16 mai 2024, 23:19

Reclamă
„Îţi vine să faci glume! Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!

Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor

Darius Olaru, scandări în faţa fanilor de pe Arena Naţională / Profimediaimages

Darius Olaru a oferit explicaţii în premieră pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Căpitanul roş-albaştrilor a anunţat de la ce a pornit totul şi că aştepta încă din ultima etapă a sezonului regular un asemenea moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Venim!„, „Hai, căpriorii!” şi „Da, mă, da! Locul 2! Locul 1, venim!” au fost doar câteva dintre scandările preferate ale jucătorilor lui Elias Charalambous după câştigarea titlului. Le-au dat astfel replica rivalilor pentru mesajele de luptă de după meciul Rapid – FCSB, scor 4-0, de la începutul lunii aprilie.

Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor

Olaru a vorbit despre descătuşarea coechipierilor săi chiar înaintea ultimul meci din acest sezon. Jucătorii FCSB-ului vor juca împotriva Rapidului duminică, de la ora 21:00. Confruntarea va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ne-a deranjat la un moment dat pentru că dupa acel 4-0 de pe Arena, foarte multă lume… Adică noi eram pe primul loc şi foarte multă lume o vedea favorită pe Rapid. Ţin minte că dupa acel meci nu prea am deschis TV-ul 2-3 zile, am avut liber 2-3 zile după acel meci şi nu îmi venea să fac nimic după acel meci.

Am stat în pat 2 zile, aşteptam următorul meci să arătăm că nu e aşa cum discuta ei…. Şi la sfârşit, după această eliberare, era clar că asupra lor se vor îndrepta glumiţele.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r. despre glumele cu ‘locul 2’, ‘veniiim!’ şi ‘căpriorii’) Cumva după acel meci când ei au câştigat la CFR, a fost acel clip viral cu Albu pe care cumva a doua zi toţi l-am discutat, nu ne-a picat prea bine. Mai este….noi stăm pe aplicaţii… mai e şi acel suporter care e cu căpriorii, căpriorii şi cam asta e şi gluma cu căpriorii, nimic mai mult.

La început le luăm în râs, dar când stai şi te gândeşti, normal că te şi motivează. La sfârşit cam ăstea îţi rămân şi îţi vine să faci glume”, a declarat Darius Olaru pentru orangesport.ro.

Rapid este fără victorie în Liga 1 încă de la acel succes categoric cu FCSB. Giuleştenii au adunat un singur punct în play-off, chiar cu FCSB. Echipa antrenată în prezent de Bogdan Lobonţ nu mai poate evita clasarea pe locul 6.

Reclamă

Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu

Octavian Popescu i-a chemat, ironic, pe jucătorii de la Rapid la petrecerea de titlu a FCSB-ului. „Căpriorii, hai la Ateneu”, a spus „perla” roș-albaștrilor, după meciul cu CFR Cluj.

Marius Șumudică a răbufnit, după ironiile lui Octavian Popescu. Antrenorul a dezvăluit chiar că și-a distrus televizorul, după ce l-a auzit pe mijlocașul FCSB-ului ironizând-o pe Rapid.

M-a deranjat și aș vrea să vină domnul Lucescu sau un antrenor, care să demonstreze cine sunt căpriorii. M-a deranjat asta cu ‘Hai, căpriorii, unde sunteți căpriorii?’ Eu nu am niciun fel de probleme, te bucuri. Sunt bune și glumele astea. ‘Hai căpriorii, venim!’ Băi, Tavi, băi. Păi dacă bate vântul mai tare ești direct în peluză. Ai 30 de kilograme cu tot cu butelie în brațe.

Bă, vorbește Meme, da. Dar tu ești jucător, trebuie să demonstrezi. Câte goluri a dat Tavi Popescu anul ăsta la FCSB? Demonstrează și apoi poți să vorbești de căpriori, de mistreți de ce vrei tu. O fi fost de la șampania aia, o fi avut alcool. Nu doar el, dar pe el l-am văzut așa mai vocal. Ca jucător nu îți stă bine. Tu trebuie să îți vezi de treaba ta.

(n.r. – Te-a iritat asta, nu?) Mama, mamă… Cine, eu? O să ți trimit o poză cu TV. E ciupit un pic în colț. N-am dat un pumn, am dat o telecomandă”, a declarat Marius Șumudică, conform fanatik.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și