Închide meniul

Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!”

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2024, 12:28

Reclamă
Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: Îl ia vântul!”

Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu

Octavian Popescu și Marius Șumudică/ Profimedia

Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu. „Șumi” l-a făcut praf pe decarul de la FCSB, pentru ironiile acestuia la adresa Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu i-a chemat, ironic, pe jucătorii de la Rapid la petrecerea de titlu a FCSB-ului. „Căpriorii, hai la Ateneu”, a spus „perla” roș-albaștrilor, după meciul cu CFR Cluj.

Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu

Marius Șumudică a răbufnit, după ironiile lui Octavian Popescu. Antrenorul a dezvăluit chiar că și-a distrus televizorul, după ce l-a auzit pe mijlocașul FCSB-ului ironizând-o pe Rapid.

De asemenea, Șumudică a declarat că fanii FCSB-ului nu se compară cu cei de la Rapid sau Dinamo, mărturisind că se va crea o emulație mai mare în jurul roș-albaștrilor, dacă echipa va avea rezultate și în sezoanele viitoare.

A fost anul FCSB-ului. Au sărbătorit, au făcut-o frumos, au organizat o sărbătoare jos pălăria! Eu sunt omul corect și spun lucrurile astea. Am văzut oameni care alergau după autocarul ăla pe drumul pe care se duceau. Înseamnă mult. Eu nu credeam. Dar ei sunt cetățeni, îți spun sincer. FCSB nu are ultrași, nu are suporteri. Ei sunt cetățeni. Ei sunt iubiți în toată țara. E adevărat. Vin din toată țara.

Reclamă
Reclamă 4

Dar ei nu se pot compara cu 10 mii sau 14 mii de rapidiști. Sau cu 10 mii de dinamoviști. Mustață încearcă să facă o galerie. Cu siguranță rezultatele îi ajută. Așa se clădește o generație. Având rezultate aduci lumea la stadion. Vor crește împreună și probabil dacă vor lua campionatul încă un an, doi, vor avea rezultate în cupele europene, cu siguranță vor deveni foarte puternici și la nivelul ăsta.

M-a deranjat și aș vrea să vină domnul Lucescu sau un antrenor, care să demonstreze cine sunt căpriorii. M-a deranjat asta cu ‘Hai, căpriorii, unde sunteți căpriorii?’ Eu nu am niciun fel de probleme, te bucuri. Sunt bune și glumele astea. ‘Hai căpriorii, venim!’ Băi, Tavi, băi. Păi dacă bate vântul mai tare ești direct în peluză. Ai 30 de kilograme cu tot cu butelie în brațe.

Bă, vorbește Meme, da. Dar tu ești jucător, trebuie să demonstrezi. Câte goluri a dat Tavi Popescu anul ăsta la FCSB? Demonstrează și apoi poți să vorbești de căpriori, de mistreți de ce vrei tu. O fi fost de la șampania aia, o fi avut alcool. Nu doar el, dar pe el l-am văzut așa mai vocal. Ca jucător nu îți stă bine. Tu trebuie să îți vezi de treaba ta.

(n.r. – Te-a iritat asta, nu?) Mama, mamă… Cine, eu? O să ți trimit o poză cu TV. E ciupit un pic în colț. N-am dat un pumn, am dat o telecomandă”, a declarat Marius Șumudică, conform fanatik.ro.

„Te încântă!” Laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu

Laude la scenă deschisă din partea lui Mihai Pintilii, pentru Octavian Popescu. Delegatul celor de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa decarului roş-albaştrilor, pe care îl consideră cel mai talentat jucător al liderului Ligii 1.

Eu cred mult în Tavi Popescu. Am multe discuții cu el. Vorbim și înainte de antrenamente și după… vine el la mine: ‘Pinti, vreau să vorbesc cu tine’. Eu sunt deschis cu oricare.

Sunt mulți. Mai sunt copii tineri talentați la FCSB, dar el mi se pare că are ceva deosebit. Te încântă. Când are chef, e greu să îi iei mingea”, a declarat Mihai Pintilii, conform sport.ro.

Live Antena Sport
Citește și:

Va trece România de grupe la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
15:09

OFICIAL | Mehmet Topal este noul antrenor de la Petrolul Ploieşti! Pe ce perioadă a semnat fostul internaţional turc

14:59

Video„Ar fi cel mai frumos cadou de nuntă să nu poţi să ajungi la nuntă?” Ce a răspuns Ianis Hagi, înainte de EURO 2024

14:46

EXCLUSIVEdi Iordănescu, probleme înainte de EURO 2024: „Au apărut două situaţii”. Ce a spus despre interesul lui Fenerbahce pentru Hagi

14:25

Răzvan Burleanu a anunţat că FRF a ajuns la un acord verbal cu Edi Iordănescu: „Sper să semnăm până începe EURO 2024”

13:49

Entuziasmul de la Ferrari este la cote înalte, înaintea Marelui Premiu al Canadei: „Ne îndreptăm în direcţia cea bună”

13:29

Gică Hagi, prima reacţie după ce Ianis Hagi a ajuns pe lista lui Jose Mourinho, la Fenerbahce

1 FotoFiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt 2 FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti! 3 FotoCristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro. Afacerea uluitoare care l-a umplut de bani 4 FotoIanis Hagi şi Elena Tănase pun la punct ultimele detalii pentru „nunta anului”! Decorul de vis în care îşi vor uni destinele 5 FotoSimona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri! 6 FotoAlexandru Mitriță, gata să plece de la Universitatea Craiova! Starul oltenilor a primit oferte fabuloase
Citește și