Închide meniul

Iulian Cristea a dezvăluit „secretul” de la Rapid: „Mănâncă fotbalul pe pâine”. Cine îi ajută să facă spectacol în Liga 1

Alex Ioniță Publicat: 10 martie 2024, 18:27

Reclamă
Iulian Cristea a dezvăluit secretul” de la Rapid: Mănâncă fotbalul pe pâine”. Cine îi ajută să facă spectacol în Liga 1

Iulian Cristea a dezvăluit „secretul” de la Rapid

Iulian Cristea / Profimedia

Iulian Cristea a dezvăluit „secretul” de la Rapid. Fostul fundaș de la FCSB a oferit informații din vestiarul echipei și a menționat numele omului care îi mobilizează pe jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Cristi Săpunaru, veteranul din apărarea Rapidului. Influența acestuia este una imensă, în vestiarul echipei, iar Iulian Cristea a menționat că acesta își inspiră colegii.

Iulian Cristea a dezvăluit „secretul” de la Rapid

Fostul fundaș de la FCSB a dezvăluit că Săpunaru este un lider adevărat, care a trecut și prin fotbalul mare, și care își ajută echipa la fiecare partidă.

Iulian Cristea a comparat vestiarul Rapidului și cu cel de la FCSB. Fundașul a dezvăluit că FCSB nu a avut un lider în perioada în care evolua pentru echipa lui Gigi Becali, dat fiind faptul că roș-albaștrii mizau pe jucători tineri.

Totuși, Cristea a recunoscut că grupul antrenat acum de Elias Charalambous a evoluat, având în vedere că jucătorii din lot au înaintat în vârstă.

Reclamă

„Mă simt foarte bine la Rapid. Atuul nostru este Cristi Săpunaru, care este un lider adevărat. E un jucător cu experienţă, care a trecut prin fotbalul mare şi ne inspiră foarte multă încredere.

Când eram dincolo (n.r. la FCSB) erau foarte mulţi tineri, dar acum cu timpul s-au mai maturizat şi ei. Au rămas aceiaşi jucători şi s-au maturizat. Aici îl avem pe Cristi Săpunaru care a mâncat fotbalul pe pâine, chiar pot să spun asta”, a spus Iulian Cristea, potrivit orangesport.ro.

Jucătorii de la Rapid le-au luat „faţa” rivalilor de la FCSB

Jucătorii de la Rapid le-au luat „faţa” rivalilor de la FCSB, în derby-ul câştigat cu 4-0. Scouteri de la mai multe cluburi din străinătate au fost prezenţi pe Arena Naţională, fiind interesaţi de mai multe vedete ale lui Gigi Becali. Însă, umilinţa trăită de roş-albaştrii i-a determinat pe agenţii străini să plece de la meci întrebând de jucătorii lui Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a învins-o categoric pe FCSB, scor 4-0. Albion Rrahmani a făcut show pe Arena Naţională, marcând o „dublă”. Acesta a fost unul dintre jucătorii giuleştenilor care i-a surprins pe scouterii prezenţi în tribunele Arenei Naţionale.

Conform gsp.ro, Florin Vulturar a venit însoţit la derby de mai mulţi scouteri, care reprezentau cluburi din Franţa, Danemarca şi Turcia, anume LOSC Lille, Copenhaga şi Trabzonspor. Concret, jucătorii urmăriţi au fost Adrian Şut şi Joyskim Dawa, dar şi vedetele roş-albaştrilor, Florinel Coman şi Darius Olaru.

Scouterii au fost însă plăcuţi surprinşi de jucătorii de la Rapid. Albion Rrahmani, Paul Iacob şi Ermal Krasniqi le-au atras atenţia străinilor, care au plecat de la Arena Naţională întrebând de situaţia celor trei jucători ai lui Bergodi.

Oficialii trimişi de Copenhaga au fost cei mai interesaţi de situaţia lui Albion Rrahmani, atacantul giuleştenilor care a marcat o „dublă” în poarta FCSB-ului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și