Închide meniul

Jucătorii de la Rapid le-au luat „faţa” vedetelor de la FCSB! Scouterii de pe Arena Naţională au plecat întrebând de giuleşteni

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2024, 16:44

Jucătorii de la Rapid le-au luat „faţa vedetelor de la FCSB! Scouterii de pe Arena Naţională au plecat întrebând de giuleşteni

Jucătorii de la Rapid le-au luat "faţa" rivalilor de la FCSB

Jucătorii de la Rapid, bucurie după un gol marcat în derby-ul cu FCSB/ Profimedia

Jucătorii de la Rapid le-au luat „faţa” rivalilor de la FCSB, în derby-ul câştigat cu 4-0. Scouteri de la mai multe cluburi din străinătate au fost prezenţi pe Arena Naţională, fiind interesaţi de mai multe vedete ale lui Gigi Becali. Însă, umilinţa trăită de roş-albaştrii i-a determinat pe agenţii străini să plece de la meci întrebând de jucătorii lui Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins-o categoric pe FCSB, scor 4-0. Albion Rrahmani a făcut show pe Arena Naţională, marcând o „dublă”. Acesta a fost unul dintre jucătorii giuleştenilor care i-a surprins pe scouterii prezenţi în tribunele Arenei Naţionale.

Jucătorii de la Rapid le-au luat „faţa” rivalilor de la FCSB | Scouterii prezenţi pe Arena Naţională, impresionaţi de giuleşteni

Conform gsp.ro, Florin Vulturar a venit însoţit la derby de mai mulţi scouteri, care reprezentau cluburi din Franţa, Danemarca şi Turcia, anume LOSC Lille, Copenhaga şi Trabzonspor. Concret, jucătorii urmăriţi au fost Adrian Şut şi Joyskim Dawa, dar şi vedetele roş-albaştrilor, Florinel Coman şi Darius Olaru.

Însă, prestaţia modestă a jucătorilor roş-albaştri nu i-a impresionat pe scouterii străini, şi aceştia au decis să mai vină la meciurile FCSB-ului, din play-off, pentru a-i vedea la treabă din nou pe jucătorii vizaţi.

Scouterii au fost însă plăcuţi surprinşi de jucătorii de la Rapid. Albion Rrahmani, Paul Iacob şi Ermal Krasniqi le-au atras atenţia străinilor, care au plecat de la Arena Naţională întrebând de situaţia celor trei jucători ai lui Bergodi.

Reclamă

Oficialii trimişi de Copenhaga au fost cei mai interesaţi de situaţia lui Albion Rrahmani, atacantul giuleştenilor care a marcat o „dublă” în poarta FCSB-ului.

Celelate golurile din derby au fost marcate de Paul Iacob şi Ermal Krasniqi, jucători care de asemenea au atras atenţia străinilor prezenţi pe Arena Naţională.

Albion Rrahmani are cifre de senzaţie în tricoul Rapidului. Atacantul a fost transferat la începutul sezonului, de la Ballkani, în schimbul sumei de 600.000 de euro. Acesta a reuşit să marcheze 15 goluri, în cele 20 de meciuri bifate în tricoul giuleştenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Albion Rrahmani, după ce Rapid şi-a umilit rivala FCSB, 4-0 pe Arena Naţională

Albion Rrahmani a oferit primele declaraţii după ce Rapid şi-a umilit rivala FCSB, 4-0 pe Arena Naţională. Kosovarul a reuşit o dublă de senzaţie, în repriza a doua şi anunţă că echipa sa va lupta la titlul din Liga 1.

Am jucat cu cea mai bună echipă a Ligii. Au fost mulţi fani. Le mulţumesc tuturor fanilor noştri. A fost o sărbătoare pentru noi. Am jucat foarte bine, am dat 100% de fiecare dată. Am meritat această victorie şi acest scor.

Sunt bine acum. Sunt bine fizic, piciorul e ok acum. Norocul meu e familia mea. Tata a fost jucător în Kosovo şi am moştenit talentul lui, mă antrenez mult cu el. Am învăţat multe şi de la foştii mei antrenori.

Normal că luptăm la titlu, suntem într-o formă bună, suntem o echipă bună. Vom lupta pentru titlu”, a spus Albion Rrahmani, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și