Închide meniul

Iulian Cristea a fost prezentat oficial de U Cluj! Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare

Alex Ioniță Publicat: 5 iunie 2024, 21:01

Reclamă
Iulian Cristea a fost prezentat oficial de U Cluj! Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare

Iulian Cristea a fost prezentat oficial de U Cluj!

Iulian Cristea / Profimedia

Iulian Cristea a fost prezentat oficial de U Cluj! Fostul jucător de la FCSB și Rapid își va bifa astfel o nouă aventură la nivelul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul care tocmai s-a încheiat, Iulian Cristea a fost legitimat la Rapid. Totuși, fundașul a fost dat afară de Neil Lennon, noul tehnician al formației din Giulești.

Iulian Cristea a fost prezentat oficial de U Cluj!

Liber de contract după despărțirea de Rapid, Iulian Cristea a semnat cu U Cluj. Ioan Ovidiu Sabău și-a întărit astfel echipa cu un jucător care are peste 200 de meciuri în Liga 1.

„FC Universitatea Cluj continuă seria transferurilor pentru noul sezon. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Iulian Cristea (29 de ani), fotbalist cu peste 200 de meciuri în Liga 1 și patru prezențe în echipa națională, care poate evolua atât în centrul aparării, cât și la închidere”, au transmis oficialii „șepcilor roșii”, pe Facebook.

În cariera sa, Iulian Cristea a mai fost legitimat la Gaz Metan Mediaș, Metalurgistul Cugir, FCSB și Rapid. În momentul de față este cotat la suma de 650.000 de euro, potrvit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă 4

Cea mai bună perioadă a carierei a avut-o în tricoul celor de la FCSB. Iulian Cristea a adunat 133 de meciuri în tricoul roș-albastru, în care a marcat de 9 ori și a oferit 4 pase decisive.

De asemenea, alături de echipa lui Gigi Becali a reușit să câștige și o Cupă a României, în sezonul 2019/2020.

OFICIAL! Vadim Raţă a semnat cu U Cluj!

Vadim Raţă a semnat cu U Cluj! Rivala lui CFR Cluj a anunţat oficial transferul fostului jucător al FCSB-ului. Vadim Raţă, care e căpitanul naţionalei Moldovei, vine de la FC Voluntari, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a.

Reclamă

Pe site-ul oficial, U Cluj i-a făcut o prezentare specială, pe larg, lui Vadim Raţă.

„FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu Vadim Rață (31 de ani), căpitanul naționalei Republicii Moldova. Mijlocașul central cu 45 de meciuri în naționala Moldovei și peste 180 de partide în Superliga vine la ”U” de la FC Voluntari.

Vadim Rață a făcut pasul spre fotbalul din România în pauza de iarnă a sezonului 2018/2019, odată cu transferul la Chindia Târgoviște. A promovat de pe prima poziție în Superliga alături de dâmbovițeni.

În cele cinci sezoane petrecute în Liga 1, Vadim Rață a bifat 181 de meciuri la nivelul primei ligi pentru Chindia Târgoviște, FC Voluntari și FCSB. În tricoul celor de la FC Voluntari, echipa pentru ca a strâns 120 de prezențe, mijlocașul a marcat 12 goluri și a oferit 12 assist-uri.

Cu Vadim Rață căpitan, naționala Moldovei a fost aproape de calificarea la Campionatul European din această vară. Reprezentativa țării vecine a acumulat 10 puncte într-o grupă cu Cehia, Albania, Polonia și Insulele Feroe, pierzând calificarea directă sau la baraj în ultimul joc cu Cehia. Noul nostru jucător a marcat golul victoriei cu Insulele Feroe și a oferit o pasă decisivă în remiza 1-1 din Polonia”, a transmis U Cluj pe site-ul oficial.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:33

LIVE TEXTCroația – Albania 2-1! Kramaric a marcat chiar în ziua în care a împlinit 33 de ani! Meci „nebun” la EURO 2024

17:32

România – Belgia, la EURO 2024 | „Jucăm cu cuțitul la gât!” Belgienii nu concep să piardă meciul cu tricolorii lui Edi Iordănescu

17:07

Anghel Iordănescu, dat pe spate de tactica fiului său din România – Ucraina 3-0: „Să se predea la Școala de Antrenori!”

17:01

David Popovici se simte excelent la Belgrad, înaintea finalei la 100m liber (19:52, Antena 3 CNN): „Mă ajută mult asta”

16:51

România – Belgia, la EURO 2024 | „E obsedat! E cel mai bun!” Marius Marin, val de laude pentru Edi Iordănescu!

16:45

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 iunie

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și