Închide meniul

Iulian Cristea, comparaţie neaşteptată între Rapid şi FCSB: „Altă mentalitate!”. Cum a fost primit Damjan Djokovic

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 ianuarie 2024, 10:24

Reclamă
Iulian Cristea, comparaţie neaşteptată între Rapid şi FCSB: „Altă mentalitate!. Cum a fost primit Damjan Djokovic

Iulian Cristea, comparaţie neaşteptată între Rapid şi FCSB

Iulian Cristea, în tricoul Rapidului / Hepta

Iulian Cristea a făcut o comparaţie neaşteptată între Rapid şi FCSB. Ajuns în Giuleşti după ce a îmbrăcat timp de cinci sezoane tricoul marii rivale, fundaşul central a vorbit despre schimbările pe care le-a găsit. Anunţă că şi-a găsit liniştea la echipa lui Dan Şucu şi Victor Angelescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristea a fost lăsat să plece liber de contract de Gigi Becali. A semnat cu Rapid la „pachet” cu Răzvan Oaidă şi se felicită pentru alegerea făcută.

Iulian Cristea, comparaţie neaşteptată între Rapid şi FCSB

Fundaşul cotat la 800.000 de euro speră să îşi recâştige locul în primul 11 şi visează cu ochii deschişi că va fi convocat de Edi Iordănescu la EURO 2024: „Dacă voi juca bine, de ce nu?”

Presiune e tot timpul. Și la Mediaș, când eram copil, și la FCSB, și la Rapid. Acolo (n.r. la FCSB) e altă atmosferă, altă mentalitate, sunt mai mulți factori. Pot spune că mă simt mai bine aici, sunt mai liniștit. Și la FCSB m-am înțeles bine cu toți antrenorii, colegii, n-am avut conflicte cu nimeni și cu domnul Gigi Becali m-am înțeles foarte bine„, a declarat Iulian Cristea, potrivit gsp.ro.

Damjan Djokovic este ultimul jucător care a plecat de la FCSB şi a semnat cu Rapid. Iulian Cristea a anunţat că mijlocaşul croat a fost aşteptat cu braţele deschise.

Reclamă

Orice jucător care vine e primit cum se cuvine, sperăm să se integreze foarte bine toți patru. Nu știu dacă mai vine cineva de la FCSB. Djokovic a stat trei luni la FCSB, putem spune că a venit de la CFR Cluj aici„, a mai spus fundaşul Rapidului.

Iulian Cristea a jucat şapte meciuri din Liga 1 în tricoul alb-vişiniu. A fost titular în startul sezonului, dar evoluţiile lui Paul Iacob l-au transformat în rezervă în mandatul lui Cristiano Bergodi.

Rapid i-a transferat, în această perioadă de mercato, pe Damjan Djokovic, Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz şi Florent Hassani. După 21 de etape, giuleştenii au cu 11 puncte mai puţin decât FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Damjan Djokovic, discurs ferm după debutul la Rapid

Damjan Djokovic a avut un discurs ferm după debutul la Rapid. Echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut al doilea amical al verii, scor 1-2 cu Sabah.

Când pierzi nu e bine, dar e un antrenament bun. Colegii m-au primit foarte bine. Eu un grup bun. Cred că au un proiect interesant, foarte bun, cu ambiţie. Au ca obiectiv să facem performanţă. Sincer, nu a trebuit să fie nimeni de la conducere.

Vorbeam cu prietenii care erau rapidişti şi sunau. Ca fotbalist, când nu stai pe teren unde vrei, suferi un pic. Când te duci la o anumită echipă, ştii ce poate să fie. Sunt un băiat matur. În primul rând să văd dacă marchez goluri. Sunt bătrân în fotbal şi trăiesc fiecare moment cu bucurie. Nu e o întrebare pentru mine. Ce va fi, va fi. Am ales să vin la Rapid pentru că aşa am vrut să fie.

Eu nu am relaţie cu Gigi Becali. El e patron la echipa lui. Eu dau ce pot la fiecare echipă. Eu m-am antrenat, am jucat când am fost pe teren. În rest, nu am ce să le reproşez„, a spus Damjan Djokovic după Rapid – Sabah 1-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și