Închide meniul

Damjan Djokovic, discurs ferm după debutul la Rapid: „Nu am nicio relaţie cu Gigi Becali! El e patron”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 ianuarie 2024, 19:10

Reclamă

Damjan Djokovic a avut un discurs ferm după debutul la Rapid. Echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut al doilea amical al verii, scor 1-2 cu Sabah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic a fost lovitura iernii dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Pus pe liber de Gigi Becali, Damjan Djokovic a spus că nu a rămas în nicio relaţie cu patronul de la FCSB. Totodată, Damjan Djokovic a spus că nu are ce să le reproşeze celor de la FCSB.

Damjan Djokovic, discurs ferm după debutul la Rapid

Când pierzi nu e bine, dar e un antrenament bun. Colegii m-au primit foarte bine. Eu un grup bun. Cred că au un proiect interesant, foarte bun, cu ambiţie. Au ca obiectiv să facem performanţă. Sincer, nu a trebuit să fie nimeni de la conducere.

Vorbeam cu prietenii care erau rapidişti şi sunau. Ca fotbalist, când nu stai pe teren unde vrei, suferi un pic. Când te duci la o anumită echipă, ştii ce poate să fie. Sunt un băiat matur. În primul rând să văd dacă marchez goluri. Sunt bătrân în fotbal şi trăiesc fiecare moment cu bucurie. Nu e o întrebare pentru mine. Ce va fi, va fi. Am ales să vin la Rapid pentru că aşa am vrut să fie.

Eu nu am relaţie cu Gigi Becali. El e patron la echipa lui. Eu dau ce pot la fiecare echipă. Eu m-am antrenat, am jucat când am fost pe teren. În rest, nu am ce să le reproşez„, a spus Damjan Djokovic după Rapid – Sabah 1-2.

Reclamă

Cristiano Bergodi, uluit că Gigi Becali l-a lăsat pe Damjan Djokovic la Rapid

Cristiano Bergodi este uluit că Gigi Becali l-a lăsat pe Damjan Djokovic la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a avut o primă reacţie după ultima lovitură dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor.

Croatul în vârstă de 33 de ani s-a despărţit de FCSB după numai şase luni şi a semnat cu rivala Rapid. A parafat un contract pentru un an şi jumătate, perioadă în care va încasa un salariu lunar de 15.000 de euro.

Bergodi se felicită că îl are în cantonament pe mijlocaşul croat şi că se va putea baza pe el la reluarea campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

Da, e un jucător… Se vorbește de jucătorii care pot să vină. Pe Damjan l-am considerat mereu un jucător important și la CFR, și la FCSB.

Am rămas uimit că l-au lăsat cei de la FCSB. Mă bucur că l-am luat noi. Eu am zis da, chiar dacă el nu e un mijlocaș defensiv.

El e un jucător bun. Mie mi-au plăcut mereu stângacii. Eu cred că ne poate fi de folos împreună cu ceilalți mijlocași”, a declarat Cristiano Bergodi la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și