Închide meniul

Iulian Cristea, discurs războinic după Voluntari – FCSB 1-2: „Ne dorim titlul, suntem mai motivaţi ca niciodată!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2023, 22:20 / Actualizat: 13 februarie 2023, 1:18

Reclamă
Iulian Cristea, discurs războinic după Voluntari – FCSB 1-2: „Ne dorim titlul, suntem mai motivaţi ca niciodată!

Victor Anglescu, anunţ despre transferul lui Iulian Cristea la Rapid

Iulian Cristea, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Iulian Cristea a avut discurs războinic după Voluntari – FCSB 1-2. Echipa lui Mihai Pintilii a obţinut a doua victorie consecutivă în Liga 1 şi a ajuns pe locul 3 în Liga 1. Malcom Edjouma a fost eroul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După golul decisiv din derby-ul cu CFR Cluj, Malcom Edjouma a reuşit o „dublă de senzaţie” şi în victoria de la Voluntari.

Titular în locul lui Octavian Popescu, care a fost suspendat, Florinel Coman a reuşit să dea o pasă de gol. Iulian Cristea a avut discurs războinic în privinţa luptei la titlu.

Iulian Cristea, discurs războinic după Voluntari – FCSB 1-2

E o etapă perfectă pentru noi. Era păcat să nu luăm cele 3 puncte, ţinând cont că Farul, CFR Cluj şi Rapidul s-au încurcat. Mă simt din ce în ce mai bine, încerc să prind ritmul. Din păcate, a fost o greşeală. Suntem foarte bine, suntem un grup unit. Ne aşteaptă meciul cu Craiova, unul foarte important şi vrem să luăm cele 3 puncte. Ştiu că a dat gol Olaru când am câştigat.

Anul trecut ne-au încurcat, nu am putut să jucăm cu titlul pe masă. Mai sunt multe meciuri, ne dorim în fiecare an să luăm titlul. Cred că va fi un playoff echilibrat. Cred că în fiecare sezon am început mai prost şi pe parcurs am ajuns să ne batem la titlu. Sperăm ca în acest sezon să fie unul mai bun. În playoff se va face diferenţa şi acolo să reuşim să facem bine. Anul acesta suntem mai motivaţi ca niciodată„, a spus Iulian Cristea la digisport.ro.

Reclamă

Voluntari – FCSB 1-2. Roș-albaștrii au urcat pe podium în Liga 1

Vicecampioana României s-a impus pe terenul celor de la FC Voluntari și a uract pe podium în Liga 1. Roș-albaștrii au controlat per ansamblu întâlnirea, au profitat de ocaziile ivite și au obținut 3 puncte importante.

Malcom Edjouma a reușit o „dublă” de senzație. După această victorie, echipa condusă de Mihai Pintilii a urcat pe locul 3 în Liga 1, peste rivalii de la Rapid. Mai mult decât atât, bucureștenii s-au apropiat la numai 3 puncte de CFR Cluj, după ce ardelenii au făcut un pas greșit în Bănie.

Meciul de la Voluntari a fost echilibrat în prima repriză, cu ambele echipe având ocazii de gol. Vicecampioana României a dat însă lovitura chiar înainte de pauză, prin Malcom Edjouma. Tot FCSB a intrat mai hotărâtă și în repriza secundă, iar francezul a mai înscris o dată pentru formația bucureșteană.

Reclamă 4 / 0/3

Marcelo Lopes a readus suspansul în minutul 90, dar ilfovenii nu au reușit să mai egaleze. După acest meci, FCSB urcă pe 3, cu 47 de puncte în 25 de meciuri. De cealaltă parte, FC Voluntari ocupă locul 11, cu numai 26 de puncte în 25 de meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și