Închide meniul
UPDATE

Malcom Edjouma, omul momentului la FCSB! Francezul a marcat trei goluri în ultimele două meciuri! Cifrele mijlocașului

Cosmin Cioboată Publicat: 12 februarie 2023, 21:04

Malcom Edjouma, omul momentului la FCSB! Francezul a marcat trei goluri în ultimele două meciuri! Cifrele mijlocașului

Valeriu Iftime a dezvăluit cine este omul care l-a adus pe Malcom Edjouma în România

Malcom Edjouma, în timpul unui meci disputat de FCSB / Hepta

  • Malcom Edjouma, omul momentului la FCSB
  • Francezul a marcat trei goluri în ultimele două meciuri

Malcom Edjouma este omul momentului la FCSB! Francezul a marcat trei goluri în ultimele două meciuri ale vicecampioanei României, în Liga 1. Mijlocașul de 26 de ani a înscris o „dublă” în poarta lui FC Voluntari, în etapa a 25-a, după ce în runda precedentă reușise golul victoriei în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edjouma traversează o perioadă de vis în tricoul FCSB-ului. Mijlocașul adus de Gigi Becali de la FC Botoșani, în schimbul a 330.000 de euro, a deschis scorul în meciul de la Voluntari.

Malcom Edjouma, omul momentului la FCSB! Francezul a marcat trei goluri în ultimele două meciuri

UPDATE: Malcom Edjouma a făcut „dubla” în meciul de la Voluntari. Mijlocașul a marcat cu un șut deviat, în minutul 79.

Reclamă

Francezul a dat lovitura în minutul 45, cu o execuție cu capul. FCSB a presat înainte de pauză, cu centrarea expediată de Darius Olaru din banda stângă.

Mingea trimisă în careul ilfovenilor a fost deviată cu capul de Florinel Coman spre bara a doua, unde Malcom Edjouna a apărut și s-a înălțat superb. Francezul a reluat cu capul în plasă, pe lângă portar.

Reclamă

A fost al doilea gol marcat de Edjouma în ultimele două meciuri. El a înscris și în poarta lui CFR Cluj, în finalul meciului din Gruia, când a fost servit în careu de Tavi Popescu.

Malcom Edjouma a ajuns la 6 goluri marcate în actualul sezon din Liga 1, în 20 de apariții. Francezul și-a trecut în cont și 3 pase decisive.

Cotat la 1,2 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Edjouma a fost aproape de despărțirea de FCSB în această iarnă. Gigi Becali a primit o ofertă de 1,4 milioane de euro pentru mijlocașul francez, însă patronul vicecampioanei a refuzat.

Reclamă 4 / 0/3

Omul de afaceri cere cel puțin două milioane de euro în schimbul jucătorului de 26 de ani.

Mihai Stoica, plecăciune în fața lui Florinel Coman înainte de FC Voluntari – FCSB: „E în top la fiecare antrenament!”

Mihai Stoica a făcut o plecăciune în fața lui Florinel Coman, înaintea meciului dintre FC Voluntari și FCSB, din etapa a 25-a din Liga 1. Înaintea partidei, la flash-interviu a venit Mihai Stoica. Mangerul general al FCSB-ului i-a luat locul lui Mihai Pintilii, delegatul care îndeplinește din „umbră” rolul de antrenor principal la vicecampioana României.

MM a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbaliștilor lui Mihai Pintilli și Leo Strizu, pentru că au reușit să treacă peste șocul înfrângerii dramatice în fața celor de la Farul Constanța.

Oficialul FCSB-ului l-a lăudat în special pe Florinel Coman, cel care a fost suspendat la meciul din Gruia, din cauza cumulului de cartonașe galbene.

„Era perfect dacă bătea FC Argeș! (n.r. – pe Farul) Glumesc. Nimic n-are nicio valoare dacă nu câștigăm aici. Știm foarte bine că ne-a fost greu mai mereu pe stadionul ăsta. Sper să ieșim din tipar și să facem un joc bun, măcar la 75% din ce am jucat cu CFR.

(Reporter – Sunt așteptări mari de la Coman?) Foarte mari așteptări, pentru că Florin a fost în toată perioada de pregătire din Turcia, și după ce ne-am întors, într-o formă de excepție.

Spuneam înaintea meciului de la Cluj că am încredere că băieții au trecut peste drama din ultimele secvențe ale meciului cu Farul. Și au făcut-o foarte bine.

Reclamă

Chiar dacă nu am avut un teren de iarbă, pentru că au fost înghețate, jucătorii au arătat foarte bine și pe terenurile sintetice, iar Coman a fost în top la fiecare antrenament. De aceea, cred și sper că el va rezolva meciul”, a declarat Mihai Stoica, înainte de FC Voluntari – FCSB, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat