Închide meniul

Iulian Cristea e primul fotbalist care a plecat de la FCSB! Mesajul de adio al fundașului

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2023, 7:23

Iulian Cristea e primul fotbalist care a plecat de la FCSB! Mesajul de adio al fundașului

Iulian Cristea e primul fotbalist care a plecat de la FCSB

Iulian Cristea, alături de jucătorii de la FCSB / Hepta

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și primul fotbalist care a plecat de la FCSB și-a reziliat deja contractul. Iulian Cristea era pe lista neagră a patronului roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul care se afla din 2019 la FCSB și-a luat deja adio de la jucătorii vicecampioanei, cu un mesaj prin care anunță un singur regret, că nu a câștigat niciun titlu de campion alături de echipa condusă de Mihai Pintilii și Elias Charalambous.

Iulian Cristea e primul fotbalist care a plecat de la FCSB

”Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru acești ani petrecuți aici, plec cu regretul că nu am reușit să câștigăm un titlu.

Am fost un grup unit, sper să rămâneți la fel. Vă doresc multă sănătate și baftă”, a fost mesajul lui Cristea, pe contul personal de Instagram.

Andrea Compagno, Octavian Popescu, Ionuț Panțiru, Andrei Cordea, Valentin Crețu, Răzvan Oaidă și Billel Omrani s-au numărat printre jucătorii de la FCSB care i-au urat baftă fundașului de 28 de ani.

Reclamă

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea

Iulian Cristea ar putea rămâne la nivelul înalt al Ligii 1. Rapid este interesată de serviciile fundașului care în carieră a mai evoluat și pe poziția de închizător.

Daniel Niculae se pare că a purtat negocieri cu Iulian Cristea, anunţă fanatik.ro. Fundaşul i-ar fi promis preşedintelui de la Rapid că va veni în Giuleşti, în cazul în care nu va primi o ofertă mai bună din străinătate.

Rapid a efectuat deja primul transfer pentru sezonul viitor. Giuleştenii l-au cumpărat de la Csikszereda pe Omar El Sawy, un puşti de 19 ani care a bifat prezenţe şi la naţionala U19 a României. 450.000 de euro au plătit giuleştenii în schimbul jucătorului cu tată din Egipt.

Reclamă 4 / 0/3

În privinţa lui Iulian Cristea, Gigi Becali a declarat că acesta nu face parte din planurile sale pentru sezonul viitor. În actuala stagiune, fundaşul de 28 de ani a bifat 14 meciuri pentru FCSB, fiind accidentat în prima parte a sezonului.

Gigi Becali a decis ce se va întâmpla cu Joyskim Dawa

Pe de altă parte, Gigi Becali susține că Joyskim Dawa va rămâne la FCSB. Contractul fundașului e valabil până în 2024.

Joyskim Dawa a fost unul dintre titularii de bază de la FCSB, în acest sezon, în ciuda faptului că Gigi Becali s-a declarat de mai multe ori nemulţumit de evoluţia acestuia. El a adunat 45 de meciuri și a marcat cinci goluri.

„Dawa are contract. Ce pot să-i fac? Rămâne, dar vom angaja pe cineva care să-i spună să paseze, să nu-i fie frică. Dawa e puternic și ne bazăm pe el”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată anterior.

Joyskim Dawa evoluează la FCSB de la începutul sezonului, atunci când Gigi Becali îl transfera de la Botoşani în schimbul sumei de 350.000 de euro.

Recomandări
  • Iulian Cristea are 28 de ani
  • Fundașul ar putea ajunge la Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și