Închide meniul

Iulian Cristea semnează cu Rapid! Al patrulea transfer al verii pentru giuleşteni

Dan Roșu Publicat: 12 iunie 2023, 13:05

Reclamă
Iulian Cristea semnează cu Rapid! Al patrulea transfer al verii pentru giuleşteni

Iulian Cristea semnează cu Rapid

Iulian Cristea, în tricoul lui FCSB / Hepta

Iulian Cristea semnează cu Rapid. El va fi al doilea jucător plecat de la FCSB care ajunge la rivala din Giuleşti, după Răzvan Oaidă, care a fost deja prezentat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul de 28 de ani a ajuns la un numitor comun cu conducerea Rapidului şi va semna un contract valabil pe doi ani, anunţă digisport.ro. El vine la Rapid după patru ani petrecuţi la FCSB.

Iulian Cristea semnează cu Rapid

Iulian Cristea este al patrulea transfer al Rapidului, din această perioadă de mercato, după Omar El Sawy, Răzvan Oaidă şi Christopher Braun. Echipa lui Adi Mutu nu se opreşte însă aici. Denis Drăguş şi Cătălin Cârjan sunt şi ei aproape de echipa vişinie.

Cristea nu are de ce să îşi facă griji în legătură cu suporterii Rapidului, chiar dacă vine de la echipa lui Gigi Becali. Anunţul l-a făcut chiar căpitanul Cristi Săpunaru.

„De ce nu? Au mai fost jucători care au mai fost la rivale şi au dat randament mai bun decât acolo. Dacă îşi face treaba pentru Rapid suporterii îl vor iubi din primul minut”, spunea Săpunaru, la finalul lunii mai.

Reclamă

Adrian Mutu, despre posibilele transferuri ale lui Iulian Cristea şi Constantin Grameni

Rapid visează la un titlu istoric, iar pentru asta Angelescu şi Dan Şucu sunt dispuşi să bage adânc mâna în buzunar. Iulian Cristea şi Constantin Grameni rămân ţinte pe piaţa transferurilor. Lucru recunoscut şi de Adi Mutu.

„Dacă au spus cei din conducere (n.r – despre interesul pentru Iulian Cristea), vă dați seama că ne-am consultat. E un jucător al cărui profil ne place. În momentul ăsta, doar atât pot să spun. (n.r – S-ar adapta la Rapid?) Stați să vedem dacă vine la Rapid.

Grameni e un jucător interesant. Nu voi vorbi de niciun jucător care nu va veni, pentru că nu e ok. Vorbim după. Da, și-l permite Rapid pe Grameni. Eu cred că Rapid își permite jucători. Acum nu știu care e dorința lui Hagi, dacă îi vinde sau nu. Are cupele europene la orizont și nu știu care îi va fi strategia”, a spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și