Închide meniul

Cătălin Cîrjan i-a impresionat pe englezi, după debutul la Rapid: „Unul dintre cei mai promiţători de la Arsenal!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2023, 12:27

Cătălin Cîrjan i-a impresionat pe englezi, după debutul la Rapid: „Unul dintre cei mai promiţători de la Arsenal!

Cătălin Cîrjan şi-a cerut scuze după gafa din Rapid - FC Botoşani 2-2

Cătălin Cîrjan, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Cătălin Cîrjan i-a impresionat pe englezi, după debutul la Rapid. Presa din Anglia a analizat, pe larg, primele meciuri ale mijlocaşului la gruparea giuleşteană. Britanicii se tem că Arsenal îl pot pierde pe Cîrjan, la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan a fost împrumutat de Rapid de la Arsenal, în această vară, pentru un sezon. Mijlocaşul a evoluat în ambele meciuri ale giuleştenilor, din startul acestei stagiuni.

Cătălin Cîrjan i-a impresionat pe englezi, după debutul la Rapid

Presa din Anglia otează faptul că debutul lui Cătăln Cîrjan la Rapid a fost unul impresionant, deşi mijlocaşul nu a reuşit să puncteze în niciunul dintre cele două meciuri ale giuleştenilor.

Englezii mai notează faptul că împrumutul la Rapid este unul benefic pentru Cîrjan, care avea nevoie de meciuri la nivel de seniori. Cu toate acestea, britanicii se tem că Arsenal îl pot pierde pe mijlocaşul român, care ar putea fi cumpărat de giuleşteni definitiv la finalul sezonului,

„Cătălin Cîrjan a trebuit să aștepte mai mult decât majoritatea tinerilor pentru a juca la nivel de seniori, însă mijlocașul recuperează acum timpul pierdut. Măcinat de accidentări la Arsenal, unde a stat peste 400 de zile pe bară din cauza unor probleme la genunchi, el a revenit pe teren în august 2022.

Reclamă

După un sezon încurajator la echipa U21, Cîrjan a fost împrumutat la Rapid București, clubul având opțiunea de a-l transfera definitiv dacă totul merge bine.

Cîrjan a avut un impact încă din cantonament, unde a reușit câteva assist-uri, iar acum e în formă și în sezonul regulat. După un debut fără goluri contra lui Sepsi, Cîrjan a reușit un assist în victoria cu Universitatea Cluj, 3-0.

Dacă va continua să performeze la un nivel atât de înalt, atunci un transfer definitiv la Rapid va fi în cărți. Un astfel de transfer ar fi puțin dezamăgitor, având în vedere că acum câțiva ani era considerat unul dintre cei mai promițători jucători din academia lui Arsenal.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, Cîrjan se află într-o perioadă în care trebuie să evolueze constant la nivel de seniori, iar acest împrumut îl poate ajuta. Cel mai important lucru este ca el să fie 100% din punct de vedere fizic și să joace bine”, notează englezii de la arseblog.news.

Cătălin Cîrjan a anunțat obiectivul pentru acest sezon, după victoria cu U Cluj

Cătălin Cîrjan a anunțat obiectivul pentru acest sezon, după victoria cu U Cluj. Fotbalistul împrumutat de la Arsenal a declarat că își dorește cel puțin un trofeu alături de echipa din Giulești.

De asemenea, jucătorul celor de la Rapid a vorbit și despre fanii echipei, care au făcut deplasarea la Mediaș în număr mare. Acesta a declarat că suporterii echipei din Giulești sunt extraordinari și că dorește să le dedice un trofeu la finalul actualului sezon.

„Suntem foarte fericiți, ne dorim să legăm victorii. Știam că U Cluj este o echipă experimentată, dar am arătat bine și am luat 3 puncte. Mă simt din ce în ce mai bine, a fost un meci dificil astăzi, dar sper să fie din ce în ce mai bine.

Fanii sunt extraordinari, ne susțin din primul până în ultimul minut, victoria asta este pentru ei. Ne dorim să câștigăm cel puțin un torfeu la finalul sezonului și să ne bucurăm alături de fani”, a spus Cătălin Cîrjan, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și