Închide meniul

Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, reacţii clare după ce au semnat cu Rapid: „Îmi doream să joc” / „Nu am de luat o revanşă!”

Viviana Moraru Publicat: 14 iunie 2023, 18:50 / Actualizat: 14 iunie 2023, 20:31

Reclamă
Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, reacţii clare după ce au semnat cu Rapid: „Îmi doream să joc / „Nu am de luat o revanşă!

Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, mesaje clare după ce au semnat cu Rapid

Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, la reunirea lotului lui Rapid/ Antena Sport

Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă au transmis mesaje clare, după ce au plecat de la FCSB şi au semnat cu Rapid, în această vară. Ambii jucători au fost prezenţi la reunirea lotului giuleştenilor, declarându-se încrezători înaintea sezonului viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a oficializat patru transferuri în pauză competiţională din Liga 1, doi dintre jucătorii aduşi fiind Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă. Pe lângă aceştia, giuleştenii i-au mai transferat pe Omar El Sawy şi Christopher Braun.

Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, mesaje clare după ce au semnat cu Rapid

Iulian Cristea a declarat că a luat decizia de a pleca de la FCSB deoarece îşi dorea să prindă mai multe minute de joc. Fundaşul central a dezvăluit că a purtat o discuţie atât cu Mihai Pintilii, cât şi cu Mihai Stoica, înainte ca sezonul să se încheie.

Totodată, Cristea a mai declarat că îşi doreşte ca suporterii giuleştenilor să-l accepte, şi să-l judece după evoluţiile pe care le va avea la Rapid.

„Aștept să începem treaba, munca. Cu majoritatea mă cunosc, cu străinii am făcut cunoștință. E o trecere importantă pentru mine.

Reclamă

Eu sper să mă accepte (n.r. suporterii). Sper să fiu evaluat după ce fac aici, nu după trecutul meu.

Eram plecat deja în vacanță, nu m-am uitat (n.r. la FCSB – Rapid 1-5). Eu am avut o discuție de mult cu Pinti și cu MM. Le-am zis că îmi doream să joc.

Rapid e o echipă de tradiție. Îmi doresc din primul an să fim campioni. Îmi doream să prind pregătirea de la încept de la început.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să revin în cel mai scurt timp (n.r. la echipa națională). O să fie dueluri speciale (n.r. cu FCSB). Cu Mister nu am apucat să vorbesc. Sper să fie o treabă bună”, a declarat Iulian Cristea.

Răzvan Oaidă, încrezător după ce a semnat cu Rapid

Răzvan Oaidă s-a declarat bucuros de faptul că va împărţi vestiarul de la Rapid cu fostul coleg de la FCSB, Iulian Cristea. Mijlocaşul susţine că şi el, ca şi Cristea, şi-a dorit să plece deoarece nu bifa prea multe minute

„(N.r. despre transferul lui Iulian Cristea la Rapid) E mai bine să ai pe cineva aproape, şi sper ca împreună să ne atingem obiectivele. E un pas important, Rapid e un club mare. Îmi doresc să-mi fac treaba aici.

Sunt sigur că va fi totul în regulă, ne cunoaştem din meciurile din Liga 1. Îmi doresc să fiu primit bine, dar atâta timp cât voi da totul pentru echipă, va fi în regulă.

Avem un obiectiv mare, fiecare meci va fi foarte important. N-am de luat nicio revanşă, sunt profesionist, singurul obiectiv e să cresc de la meci la meci.

Fiecare jucător îşi doreşte să joace cât mai mult, să facă parte din meciuri, din atmosferă. Toţi fotbaliştii trec prin perioade mai bune şi mai puţin bune, e important să le depăşeşti.

Sunt foarte sigur pe mine, ştiu că e un campionat greu. Important e să fiu bine, fizic şi psihic”, a declarat şi Răzvan Oaidă.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și