Închide meniul

Iulian Cristea, prezentat oficial la Rapid! Primele declaraţii ale fostului fundaş de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2023, 17:13

Reclamă
Iulian Cristea, prezentat oficial la Rapid! Primele declaraţii ale fostului fundaş de la FCSB

Iulian Cristea, prezentat oficial la Rapid

Iulian Cristea este noul jucător al Rapidului/ Facebook Rapid

Iulian Cristea a fost prezentat oficial la Rapid! Fostul fundaş de la FCSB a semnat cu clubul giuleştean un contract valabil pe două sezoane. Stopperul de 28 de ani a oferit şi primele declaraţii, după ce s-a înţeles cu clubul de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Cristea s-a despărţit în această vară de FCSB, după ce a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali. Fundaşul nu a stat însă mult timp „pe bară” şi s-a înţeles cu Rapid.

Iulian Cristea, prezentat oficial la Rapid

Rapid a anunţat cel de-al patrulea transfer al verii. După Omar El Sawy, Răzvan Oaidă şi Christopher Braun, giuleştenii şi-au asigurat şi serviciile lui Iulian Cristea.

„Rapid a perfectat cel de-al patrulea transfer al verii, reușind să aducă un fundaș de echipa națională.

Iulian Cristea a venit din postura de jucător liber de contract și a semnat un contract valabil pentru două sezoane”, se arată în anunţul postat de Rapid, pe site-ul oficial.

Reclamă

De asemenea, Iulian Cristea a oferit şi primele declaraţii, după ce a fost anunţat transferul lui la Rapid. Fundaşul s-a declarat extrem de bucuros de faptul că va îmbrăca tricoul vişiniu din sezonul viitor, fiind dornic să facă performanţă alături de giuleşteni.

Mă bucur că am ales acest club de tradiție din țară și sper să facem performanță împreună. Sunt mândru de faptul că am primit această ofertă. Vin de la o rivală, dar acum îmi doresc să dau totul pentru Rapid.

E o atmosferă deosebită în Giulești, un public foarte frumos care te face să ți se ridice părul de pe mâini”, a declarat Iulian Cristea, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid negociază cu Universitatea Craiova pentru Alexandru Cîmpanu

Rapid negociază cu Universitatea Craiova pentru Alexandru Cîmpanu. După plecarea lui Antonio Sefer, giuleştenii vor să îl înlocuiască pe acesta cu mijlocaşul Universităţii Craiova.

Alexandru Cîmpanu are 22 de ani. El joacă pe acelaşi post pe care evolua la Rapid Antonio Sefer. Adrian Mutu, antrenorul giuleştenilor, îl cunoaşte foarte bine pe Alexandru George Cîmpanu, de pe vremea în care pregătea naţionala de tineret.

Mutu l-a antrenat pe Cîmpanu la naţionala U21 şi l-ar dori la Rapid. Rămâne acum ca Rapid să se înţeleagă cu Universitatea Craiova pentru transferul acestuia.

„Pe Alex îl știu de la U21, știu ce fel de jucător e, și Craiova știe acest lucru și nu are rost să discutăm deocamdată. Noi nu suntem siguri momentan”, declara, anul trecut, Adrian Mutu, citat de prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și