Închide meniul

Ivan Mamut, fostul jucător al FCSB-ului, face spectacol în Malaezia! A marcat 4 goluri în 3 meciuri

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 29 aprilie 2023, 11:24

Ivan Mamut, fostul jucător al FCSB-ului, face spectacol în Malaezia! A marcat 4 goluri în 3 meciuri

Ivan Mamut, fostul jucător al FCSB-ului, face spectacol în Malaezia

Ivan Mamut, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Ivan Mamut, fostul jucător al FCSB-ului, face spectacol în Malaezia! Atacantul croat a marcat nu mai puțin de patru goluri în ultimele trei partide bifate pentru Terengganu, locul 8 din prima ligă a Malaeziei, cu 13 puncte obținute după 10 meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În România, Ivan Mamut a evoluat pentru Universitatea Craiova și FCSB, însă la niciuna nu a reușit să se impună.

Ivan Mamut, fostul jucător al FCSB-ului, face spectacol în Malaezia

Ivan Mamut are evoluții foarte bune în tricoul celor de la Terengganu. Atacantul croat, în vârstă de 25 de ani, a marcat patru goluri în actualul sezon din prima ligă a Malaeziei. Totodată, a avut o reușită într-un meci din Cupa Malaeziei.

Plecat în august 2022 de la FCSB, croatul a stat pe „bară” timp ce cinci luni, până când a semnat cu Terengganu. Acesta a avut un singur gol marcat în 14 partide bifate în tricoul FCSB-ului.

Universitatea Craiova este echipa care l-a adus, în România, pe Ivan Mamut, în toamna lui 2020. Vârful nu a impresionat nici în Bănie, acolo unde a înscris trei goluri în 26 de meciuri.

Reclamă

Gigi Becali: „Mamut nu poate să facă nici măcar o preluare!”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, nu a fost mulțumit de evoluțiile lui Ivan Mamut, la adresa căruia a aruncat cuvinte dure.

„Am avut încredere în Mamut, dar când l-am băgat am văzut că se lovește mingea de el și că vin toate echipele pe contraatac. Nu poate să facă nici măcar o preluare.

Nu l-am luat că îmi plăcea de el. Eu l-am luat pe Mamut ca să scap de salariul lui Vînă și să-l păcălesc pe Rotaru. El avea salariu foarte mare și am vrut să scap. Gata, de Mamut scap!”, spunea Gigi Becali, despre Ivan Mamut, în vara anului trecut.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, luptă încinsă pentru titlul de campioană

FCSB se luptă, în actualul sezon, cu CFR Cluj și Farul Constanța, pentru titlul de campioană. În prezent, formația patronată de Gigi Becali se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 37 de puncte obținute.

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după ce echipa sa a fost învinsă de Rapid, 0-1, în etapa a 5-a din play-off.

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă
Recomandări
  • Ivan Mamut, fostul jucător al FCSB-ului, face spectacol în Malaezia
  • 25 de ani are Ivan Mamut

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și