Închide meniul

Ivan Martic s-a despărțit de Universitatea Craiova! Continuă plecările din Bănie

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2023, 19:01

Reclamă
Ivan Martic s-a despărțit de Universitatea Craiova! Continuă plecările din Bănie

Ivan Martic despărțit Universitatea Craiova

Ivan Martic, prezentat la Universitatea Craiova / Facebook Universitatea Craiova

Ivan Martic s-a despărțit de Universitatea Craiova.  Formația din Bănie a anunțat astăzi plecarea fundașului croat. Potrivit oficialilor olteni, cele două părți au hotărât de comun acord rezilierea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plecările din Bănie continuă. Este al şaselea jucător care şi-a reziliat contractul cu echipa lui Mihai Rotaru. După ce Universitatea Craiova s-a despărțit de Jean Baptiste Mendy, Ionuț Vînă, Valerică Găman, Rivaldinho și Bogdan Mitrea, acum oficialii formației au anunțat și rezilierea contractului cu Ivan Martic, fundașul cu dublă cetățenie, elvețiană și croată.

Ivan Martic s-a despărțit de Universitatea Craiova. Oltenii încep reconstrucția lotului

După un sezon în care echipa antrenată de Eugen Neagoe și-a ratat toate obiectivele, oficialii formației au hotărât să își reconstruiască lotul, pentru a se bate la primele 3 poziții din Liga 1, în sezonul viitor. Astfel, conducerea clubului a hotărât despărțirea de mai mulți fotbaliști, pentru a face loc pentru noi jucători, care pot ajuta clubul să obțină o poziție mai bună în campionat.

Până în momentul de față, de la Universitatea Craiova au plecat Jean Baptiste Mendy, Ionuț Vînă, Valerică Găman, Rivaldinho, Bogdan Mitrea și Ivan Martic. Singurul transfer făcut de echipa patronată de Mihai Rotaru este Alexandru Mitriță, care a revenit în Bănie după aventurile din MLS, Grecia și Arabia Saudită. Este de așteptat ca formația lui Neagoe să mai facă o serie de transferuri, pentru a-și întări lotul, înainte de start-ul sezonului din Liga 1.

Sorin Cârţu pleacă de la Universitatea Craiova: „Am decis să ies din fotbal”

Am decis să ies din fotbal. Adevăratul motiv pentru care renunţ sunt cei 55 de ani de fotbal pe care îi am. Am trecut prin toate trăirile de fotbalist, de antrenor şi de conducător, cum a fost în ultimii 4 ani. Vorbesc ceea ce simt.

Reclamă

Sunt peste 55 de ani de fotbal. Sunt mândru de ce am realizat în domeniul ăsta, în stadiile pe care le-am trecut. Sunt la momentul în care vreau să le mulţumesc celor care au fost alături de mine.

Aduc şi un omagiu pentru Crişan, Tilihoi sau Balaci. Le mulţumesc şi celorlalţi jucători alături de care am jucat la Universitatea Craiova, în acea perioadă maximă. Au fost cei mai frumoşi ani ai vieţii mele, în acest domeniu. I-am trăit cu intensitate maximă.

După cariera de fotbalist am intrat în cea de antrenorat, peste 30 de ani, cu aproximativ 500 de meciuri doar la Divizia A. Nu mai pun Divizia B, echipa națională olimpică sau perioda din Grecia. A fost o etapă din viața mea intensă de care sunt foarte mulțumit, mândru.

Reclamă 4 / 0/3

Am ajutat prin capacitatea mea profesională să promovez anumiți jucători și le-am influențat cariera și evoluția lor ulterioară. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și mi-au dat pe mână destinele echipelor. Din cei 55 de fotbal din viața mea, 40 au fost dedicați fotbalului craiovean. Au fost etape în viața mea interesante și pe care le-am abordat cu maximă pasiune”, a spus Cârţu, într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:31 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și