Închide meniul

Kira Hagi, mesaj din cinci cuvinte după ce şi-a văzut tatăl campion în Liga 1. Reacţie de milioane a fiicei lui Gică Hagi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2023, 9:57

Kira Hagi, mesaj din cinci cuvinte după ce şi-a văzut tatăl campion în Liga 1. Reacţie de milioane a fiicei lui Gică Hagi

Ianis Hagi este în extaz şi trece prin momente speciale

Ianis Hagi, alături de întreaga familie / Instagram

Kira Hagi a transmis un mesaj din cinci cuvinte după ce şi-a văzut tatăl campion în Liga 1. Fiica lui Gică Hagi a reacţionat imediat după ce Farul a învins-o pe FCSB, scor 3-2, şi cucerit titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kira nu a putut fi prezentă la stadionul din Ovidiu, acolo unde „Regele” Hagi a dat lovitura şi a primit medalia de campion. A filmat însă momentul în care a fost gravat trofeul Ligii 1 cu numele Farului şi a postat imaginile pe reţelele sociale.

Kira Hagi, mesaj din cinci cuvinte după ce şi-a văzut tatăl campion în Liga 1

“Campionii creeaza campioni!“ -Gheorghe Hagi ♥️♥️♥️♥️„, a scris Kira Hagi pe contul ei de Instagram. Postarea a primit peste 2000 de aprecieri şi zeci de mesaje.

View this post on Instagram


A post shared by Kira Hagi (@kirahagi)

Reclamă

Imediat după fluierul de final al lui Radu Petrescu, Hagi nu a mai stat pe teren să se bucure alături de jucători. A mers direct la loja în care se aflau familia și apropiații săi.

Kira Hagi şi-a văzut şi mama la festivitatea de premiere. Gică Hagi a intrat cu soţia pe teren, după ce Farul a devenit campioana României. A ţinut să îi mulţumească Marilenei pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat.

M-am îndrăgostit de a fi campion, am făcut o minune la Constanţa! Titlul se planifică în vară. Dacă nu vin jucători, nu are ce să iasă. Eu doar am planificat cu staff-ul şi am fost inspirat în decizii.

Reclamă 4 / 0/3

Ştiam că e meciul în care se vor marca goluri multe. Ne bucurăm că am avut controlul. Acum suntem puternici, toată Constanţa e fericită! Acum trebuie să facem o echipă foarte bună. Nu mai suntem Viitorul, suntem Farul.

Dedic titlul jucătorilor. Eu am muncit cu ei şi ei au muncit cu mine. Şi bineînţeles, soţia că mă suportă şi copiii pe care îi am, amândoi. Ea m-a lăsat să cheltui toţi banii, e cu mine, e lângă mine. Când acasă lucrurile nu stau bine… m-a lăsat să cheltui bani, mulţi„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Şi fiul lui Gică Hagi, Ianis Hagi, a avut o reacţie emoţionantă.

O seară extraordinară pentru familia noastră, pentru Constanța, pentru Farul, pentru tot ce a însemnat acest proiect de 14 ani. A reușit să câștige 4 trofee, cu o medie de vârstă atât e mică. E ceva extraordinar. Nu am putut să urmăresc meciul, am avut premiile de final de an. Am văzut fazele. I-am felicitat pe părinții mei. Știam că vor câștiga. Meritau. Tata de pe teren, mama, de acasă, susținând proiectul. I-am felicitat scurt și vom vorbi mâine mai mult.

Își adaugă încă un trofeu la un CV cu care nu se pot lăuda mulți. Înseamnă mai mult decât primul trofeu, e o singură echipă în Constanța, echipa e iubită de toți. A fost presiunea mai mare. A fost un oraș întreg, au fost așteptări foarte mari, vor să câștige toate meciurile. Au reușit să câștige cu tineri talentați, în care tata are încredere”, a spus Ianis Hagi pentru sursa citată anterior.

Câţi bani primeşte Farul, după ce a devenit campioana României

Gică Hagi a dat un „tun” financiar, după ce şi-a ajutat echipa să câştige titlul. Farul va fi recompensată de LPF cu peste 2.5 milioane de euro. Marea lovitură o poate da în preliminariile UEFA Champions League, acolo unde constănţenii au obţinut calificarea după ce au devenit campionii Ligii 1.

Prima tranşă din bani va fi virată de Ligă, în conturile echipei „Regelui”, în luna iulie. În total, Farul va primi 2.640.000 de euro. FCSB a ratat titlul, dar şi-a asigurat o sumă de 2.540.000 de euro. Ocupanta locului 3, care se va decide între CFR Cluj şi Universitatea Craiova, va încasa 2.350.000 de euro.

Reclamă

Sezonul 2023-2024 este ultimul în care acestea sunt premiile. După, echipele din Liga 1 vor avea de împărţit un milion de euro în plus. Încă un milion de euro va ajunge la cluburi, în funcţie de audienţe.

Farul se gândeşte acum la un sezon european cât mai lung. Farul ia startul în primul tur al preliminariilor Champions League. Dacă va reuşi să ajungă până în play-off, îşi va asigura un cec de 10 milioane de euro. O calificare în grupe îi poate aduce în conturi 20 de milioane de euro!

Gică Hagi a mai câştigat un titlu cu echipa sa. A triumfat în Liga 1 în sezonul 2016-2017, când echipa se numea Viitorul. Este o performanţă uriaşă obţinută de constănţeni!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și