Închide meniul
UPDATE

Ivaylo Petev a primit o veste cumplită, chiar în ziua meciului! Tatăl său a decedat! Mitriţă, gest uriaş după ce a marcat

Alex Ioniță Publicat: 16 decembrie 2023, 17:27

Reclamă
Ivaylo Petev a primit o veste cumplită, chiar în ziua meciului! Tatăl său a decedat! Mitriţă, gest uriaş după ce a marcat

Ivaylo Petev a primit o veste cumplită, chiar în ziua meciului.

Ivaylo Petev / Profimedia

Ivaylo Petev a primit o veste cumplită, chiar în ziua meciului! Tehnicianul celor de la Universitatea Craiova nu va avea parte de sărbători fericite, din cauza unei tragedii din familia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a primit vestea înainte de startul meciului dintre Universitatea Craiova și Poli Iași, care este în format LIVE SCORE pe AS.ro. După acest meci, tehnicianul se va deplasa de urgență în Bulgaria.

Update: Gest uriaş făcut de jucătorii Universităţii Craiova după golurile marcate cu Poli Iaşi. ACeştia s-au dus la Ivaylo Petev şi l-au luat în braţe.

Ivaylo Petev a primit o veste cumplită, chiar în ziua meciului! Tatăl tehnicianului a decedat

Potrivit informațiilor oferite de cei de la fanatik.ro, tatăl antrenorului bulgar Ivaylo Petev a decedat înaintea partidei dintre Universitatea Craiova și Poli Iași. Tehnicianul echipei din Bănie va lipsi de la antrenamentele echipei, preț de câteva zile, pentru a fi alături de familia sa.

Această veste a venit din senin pentru tehnicianul bulgar, având în vedere faptul că, potrivit sursei citate anterior, tatăl acestuia era sănătos și nu avea nicio problemă de sănătate.

Reclamă

Totuși, Petev nu va putea sta alături de familie pentru o perioadă prea lungă de timp. După înmormântare, acesta se va întoare în România, pentru a fi prezent la partida dintre Universitatea Craiova și UTA Arad, ultima pe care echipa din Bănie o va juca în acest an. Duelul va avea loc miercuri, de la ora 17:30 și va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Ce spunea antrenorul bulgar, înainte de meciul cu Poli Iași

Înainte de meciul din etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1, Petev a dezvăluit care este obiectivul echipei sale, în acest final de an.

”Este un meci în care trebuie să facem tot posibilul să câştigăm. Trebuie să câştigăm doar pentru noi, pentru că trebuie să ne revanşăm după înfrângerea din etapa precedentă. Cel mai bun lucru în fotbal este că după o săptămână poţi să repari ce ai făcut. Iar noi acum trebuie să reparăm.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a fost plăcut, dar ăsta e fotbalul. Trebuie să ne învăţăm lecţia şi să arătăm mai bine. E clar că nu putem să câştigăm 40 de meciuri din 40, multe cluburi mari din lume nu reuşesc asta.

Sigur că nici jucătorii nu se simt foarte bine după această înfrângere, de asta spun că trebuie să reacţionăm bine şi să ne revanşăm.

În meciul trecut am primit două goluri foarte uşor, lucru care a făcut diferenţa în final. Aşa că de la meciul care urmează trebuie să ne străduim şi să fim mai convingători în apărare”, a spus Ivaylo Petev.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
Vezi toate știrile
Citește și