Închide meniul

Universitatea Craiova – Poli Iași 2-2. Gol anulat pentru Markovic în prelungiri. Arbitrul a stat 7 minute până să ia decizia

Alex Ioniță Publicat: 16 decembrie 2023, 19:12

Reclamă
Universitatea Craiova – Poli Iași 2-2. Gol anulat pentru Markovic în prelungiri. Arbitrul a stat 7 minute până să ia decizia

Universitatea Craiova - Poli Iași 2-1

Meciul dintre Universitatea Craiova și Poli Iași / Universitatea Craiova

Meciul Universitatea Craiova – Poli Iași 2-2 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Oltenii au condus cu 2-0 la pauză, dar echipa lui Grozavu a avut o revenire de poveste în repriza a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mitriţă şi Rogulic au marcat în prima repriză, dar Alin Roman a reuşit o dublă de senzaţie.

Gazdele nu au avut adversar în prima repriză, când Universitatea a dominat, înscriind de două ori. Prima reuşită i-a aparţinut lui Alexandru Mitriţă, în minutul 30, cu concursul portarului ieşean, Silviu Lung jr. Oltenii şi-au mărit avantajul cu un gol al lui Roguljic, înscris în minutul 45+1. După pauză, Poli Iaşi a prezentat o altă faţă, jucând mai curajos şi punând probleme gazdelor. Arbitrul Horia Mladinovici a dictat penalty pentru un fault comis în careu de Alexandru Creţu la Sergiu Buş.

A transformat Alin Roman, în minutul 52, şi oaspeţii reveneau în meci. Elevii lui Leo Grozavu au atacat în continuare şi au reuşit să egaleze în minutul 70, când Alin Roman a marcat dintr-o lovitură liberă de la peste 25 de metri. Gazdele puteau da lovitura prin Jovan Markovic, care a înscris din careu în minutul 90+1, dar golul a fost anulat de VAR după şapte minute de aşteptare.

S-a terminat 2-2 şi Universitatea Craiova se află pe locul trei în Superligă, cu 33 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului secund, CFR Cluj, dar cu un meci mai mult disputat. Poli Iaşi a adunat 23 de puncte şi este pe locul 13.

Reclamă

Universitatea Craiova – Poli Iași 2-2

Min. 90+13: FINAL DE MECI! Echipa lui Petev a ratat dramatic victoria!

Min. 90: Universitatea Craiova – Poli Iași 2-2! Markovic a marcat din câţiva metri, după ce a primit o pasă perfectă de la Bancu. După 7 minute, arbitrul Horia Mladinovic a luat decizia de a anula reuşita.

Min. 68: Universitatea Craiova – Poli Iași 2-2! Alin Roman a marcat superb din lovitură liberă. Laurenţiu Popescu a greşit decisiv.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 54: Universitatea Craiova – Poli Iași 2-1! Roman a transformat lovitura de la 11 metri!

Min. 52: Penalty pentru Poli Iași!

Min. 46: A început a doua repriză!

Pauză!

Min. 45: Universitatea Craiova – Poli Iași 2-0. Rogulic a majorat diferenţa!

Min. 30: Universitatea Craiova – Poli Iași 1-0! Alex Mitriță a deschis scorul, cu un șut excelent, din exteriorul careului. Mingea a fost trimisă pe jos, iar balonul s-a oprit direct în plasă.

Min. 1: A început duelul din Bănie!

Reclamă

Echipele de start pentru duelul dintre Universitatea Craiova și Poli Iași:

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, Screciu, Al. Crețu, Bancu – Kurtic, Mateiu – Danciu, Roguljic, Mitriță – Koljic.

Rezerve: Lazar – Vlădoiu, Ndong, Houri, Ișfan, Baiaram, Trică, Ivan, Markovic.

Antrenor: Ivailo Petev.

Poli Iași: Lung – Martac, Fl. Ilie, Katanec, Ispas – A. Roman, Marchioni, Jatoba – Gheorghiță, Buș, Luis Phelipe.

Rezerve: Ailenei – Samayoa, Ștefanovici, Ciobanu, Tincu, R. Ion, Hrib, Bordeianu, V. Ilie.

Antrenor: Leo Grozavu.

Oltenii lui Ivaylo Petev primesc vizita formației din Copou după eșecul cu FC Hermannstadt, scor 1-2, din etapa precedentă a Ligii 1. De cealaltă parte, Poli Iași s-a impus în fața celor de la UTA Arad, scor 1-0, în etapa a 19-a a sezonului.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în turul sezonului regular, pe data de 12 august a acestui an. La momentul respectiv, Universitatea Craiova se impunea, în deplasare, cu scorul de 4-1.

În cazul unei victorii, echipa din Bănie va urca, cel puțin pentru moment, pe locul al 2-lea în campionat. Totuși, chiar dacă CFR Cluj își va câștiga meciul, oltenii vor avea asigurat locul al 3-lea, în cazul în care vor obține o victorie sau un rezultat de egalitate.

De celaltă parte, Poli Iași ar putea ieși din zona roșie a clasamentului în situația în care se va impune pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Președintele de la Poli Iași i-a dat un sfat lui Luis Phelipe, după transferul la FCSB

Luis Phelipe a primit un sfat important după transferul la FCSB. Președintele celor de la Poli Iași, Cornel Șfaițer a dezvăluit de discuție a purtat cu tânărul brazilian, care a ajuns abia în această vară la echipa din Copou și care a fost achiziționat deja de vicecampioana României.

Cornel Șfaițer a dezvăluit faptul că i-a explicat „cum stau lucrurile” la FCSB și că l-a sfătuit pe Phelipe să dea tot ce are mai bun în tricoul vicecampioanei. De asemenea, oficialul din Copou i-a recomandat brazilianului să nu meargă în țara sa, în vacanța de iarnă, pentru a fi pregătit să debuteze în tricoul „roș-albaștrilor”.

“Mi-a spus că nu ar fi semnat cu un alt club din România. Ar mai fi aşteptat. Am discutat personal cu el, este şansa lui. I-am explicat cum stau lucrurile la FCSB. I-am spus că trebuie să meargă pregătit acolo. I-am recomandat să nu meargă în Brazilia, să rămână conectat la ce are de făcut. La FCSB trebuie să fii bine pregătit din toate punctele de vedere.

Mental, fizic, psihic. Au şi preparator fizic foarte bun. El a crescut mult la noi şi mai are încă de muncă. Dar am mare încredere în el. S-a mai maturizat, sunt jucători care se maturizează mai târziu. Încă e tânăr, face 23 de ani în februarie.

I-am spus că dacă îşi doreşte să joace la un nivel bun trebuie să fie foarte serios. Are o şansă acum. Avem 20% dintr-un viitor transfer. Şi eu cred în aceste lucruri. De obicei, când am făcut asta la fotbal mi-a ieşit”, a declarat Cornel Şfaiţer, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:13 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi Vezi toate știrile
Citește și