Închide meniul

Ivaylo Petev are planuri mari la Universitatea Craiova: „Sper să fiu omul care aduce titlul”

Alex Ioniță Publicat: 10 noiembrie 2023, 15:06

Reclamă
Ivaylo Petev are planuri mari la Universitatea Craiova: Sper să fiu omul care aduce titlul”

Ivaylo Petev a acuzat arbitrajul după umilinţa cu FCSB, scor 0-3, şi a făcut un anunţ ferm despre viitorul său

Ivaylo Petev, în timpul unui meci / Profimedia

Ivaylo Petev are planuri mari la Universitatea Craiova. Noul tehnician al formației din Bănie a vorbit despre obiectivele sale, la conferința de presă peremergătoare partidei cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivaylo Petev, fostul tehnician de la Ludogorets, a ajuns la Universitatea Craiova în această iarnă. Acum, acesta a dezvăluit faptul că dorește să aducă titlul în Bănie.

Ivaylo Petev are planuri mari la Universitatea Craiova! Ce a declarat, înainte de meciul cu Dinamo

Înainte de meciul cu Dinamo, din etapa a 16-a a Ligii 1, noul tehnician al celor de la Universitatea Craiova s-a declarat încrezător, înaintea debutului său pe banca echipei patronate de către Mihai Rotaru. Totuși, acesta a menționat faptul că este dificil să rezolve într-un timp foarte scurt problemele echipei din Bănie.

„E foarte greu să rezolvi multe lucruri într-un timp atât de scurt. Pentru mine e foarte important ca jucătorii să respecte ceea ce le-am transmis. Eu sunt foarte mulţumit de ceea ce am văzut până în acest moment. Craiova este un nume foarte mare, toţi lucrăm pentru Craiova şi fiecare dintre noi trebuie să dea maximum. Sunt sigur că muncind împreună vor urma zile bune. 

Avem jucători foarte buni şi trebuie să muncească să devină din ce în ce mai buni. Sper să fiu eu omul care aduce titlul la Craiova din nou. Avem jucători foarte buni, fiecare va primi şansa de a juca şi vor avea şansa să demonstreze motivul pentru care se afla aici. Tot ceea ce am văzut la Craiova este pozitiv, este foarte important să fim în concentraţi şi să avem un meci foarte bun duminică. Indiferent de locul pe care se află una dintre echipe, un derby este derby. Din punct de vedere al infrastructurii, Craiova are totul, avem şi suporterii care ard pentru această echipă. Pentru un club profesionist nu ai nevoie de nimic altceva”, a spus Petev, la conferința de presă.

Reclamă

Partida dintre Universitatea Craiova și Dinamo va avea loc pe data de 12 noiembrie, de la ora 16:00. Meciul de pe stadionul Ion Oblemenco va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Suma uriaşă pe care Laurenţiu Reghecampf trebuie să i-o dea lui Mihai Rotaru

Laurenţiu Reghecampf a rupt înţelegerea cu Universitatea Craiova pentru a semna cu arabii de la Al-Tai. Patronul oltenilor a dezvăluit că tehnicianul trebuie să îi dea suma de 300.000 de euro.

”Mă uit în cont în cont mâine. Nu am primit. Am câștigat acum, în prima instanță, la comisii, nu știu dacă face sau nu recurs, după care se va pune în executare. 300.000 de euro a rămas, el a propus 150.000 de mii, am negociat, după ce am negociat am rămas la 300.000.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am văzut banii, dacă îi primim anunțam. Orice înțelegere juridică în România trebuie confirmată de justiție. Până în acest moment, Laurențiu Reghecampf a fost antrenorul Universității Craiova, de asta nu am făcut conferință de presă de prezentare a unui nou antrenor până acum.

Am câștigat la comisii, cum să îl las? Mai are să îmi dea și niște bani înapoi, nu mulți. Mai puțin de 500.000 de euro”, a spus Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige Vezi toate știrile
Citește și