Închide meniul

Suma uriaşă pe care Laurenţiu Reghecampf trebuie să i-o dea lui Mihai Rotaru: „Nu am văzut banii! Cum să îl las?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 noiembrie 2023, 8:53

Reclamă
Suma uriaşă pe care Laurenţiu Reghecampf trebuie să i-o dea lui Mihai Rotaru: „Nu am văzut banii! Cum să îl las?!

Suma uriaşă pe care Laurenţiu Reghecampf trebuie să i-o dea lui Mihai Rotaru

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Suma uriaşă pe care Laurenţiu Reghecampf trebuie să i-o dea lui Mihai Rotaru. Dezvăluirea a fost făcută chiar de patronul celor de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihia Rotaru a spus că Laurenţiu Reghecampf nu şi-a achitat nici până acum clauza de reziliere. Patronul Universităţii Craiova spune că a câştigat la comisii, iar Reghecampf trebuie să plătească 300.000 de euro. Mai mult, Rotaru spune că Reghe trebuie să restituie şi un alt împrumut.

Suma uriaşă pe care Laurenţiu Reghecampf trebuie să i-o dea lui Mihai Rotaru

Laurenţiu Reghecampf a rupt înţelegerea cu Universitatea Craiova pentru a semna cu arabii de la Al-Tai.

”Mă uit în cont în cont mâine. Nu am primit. Am câștigat acum, în prima instanță, la comisii, nu știu dacă face sau nu recurs, după care se va pune în executare. 300.000 de euro a rămas, el a propus 150.000 de mii, am negociat, după ce am negociat am rămas la 300.000.

Nu am văzut banii, dacă îi primim anunțam. Orice înțelegere juridică în România trebuie confirmată de justiție. Până în acest moment, Laurențiu Reghecampf a fost antrenorul Universității Craiova, de asta nu am făcut conferință de presă de prezentare a unui nou antrenor până acum.

Reclamă

Am câștigat la comisii, cum să îl las? Mai are să îmi dea și niște bani înapoi, nu mulți. Mai puțin de 500.000 de euro”, a spus Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Mihai Rotaru a venit pentru prima oară la conferinţa de prezentare a unui antrenor

Mihai Rotaru a venit pentru prima oară la conferinţa de prezentare a unui antrenor. Bulgarul Ivaylo Petev a fost prezentat astăzi ca noul tehnician al Universităţii Craiova.

Sunt pentru prima dată într-o conferință de presă și sper să fie una care să aducă noroc. Am venit aici cu aceleași sentimente pe care le avem cu toții cei care suntem suporteri ai Universității Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Am venit nu doar cu speranță, am venit și cu încredere, de aceea am decis ca eu să fiu cel care îl prezint pe domnul Petev Ivaylo. Eu sunt cel care trebuie să-i ureze succes și sunt cel care trebuie să-l asigure că voi fi alături de el în toată această perioadă”, a declarat Mihai Rotaru.

Este foarte important pentru tot clubul ca fiecare să dea totul și Universitatea să arate așa cum trebuie. E echipa care m-a dorit cel mai mult din întreaga carieră și asta înseamnă respect. Ambițiile mele și ale patronului sunt aceleași.

Eu am jucat cu jucători români, am și antrenat jucători români. Am o părere bună despre ei. Urmăresc și campionatul, așa că e firesc să-ți iei informații. Este timp și pentru titlu. În acest moment nu este cel mai important lucru. Cel mai important e să pregătim echipa și să câștigăm fiecare meci.

Oriunde lucrez, lucrez din toată inima. Dacă nu îți faci munca 24 de ore din 24, n-ai succes. Eu nu trăiesc din trecut. Trecutul e statistică. Mâine e o zi nouă, trebuie să ne dezvoltăm. Eu trebuie să fac cunoștință cu echipa. Infrastructura e ok. Trebuie să muncim. Fără muncă nu există succes”, a spus Ivaylo Petev la conferinţa de prezentare ca noul antrenor al Universităţii Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și