Închide meniul

Ivaylo Petev, convins că poate încheia „seria neagră” împotriva FCSB-ului: „Nu sunt de neînvins!”. Ce a spus despre rivali

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2024, 12:19

Reclamă
Ivaylo Petev, convins că poate încheia „seria neagră împotriva FCSB-ului: „Nu sunt de neînvins!. Ce a spus despre rivali

Ivaylo Petev, convins că poate încheia "seria neagră" împotriva FCSB-ului

Ivaylo Petev, la finalul unui meci / Hepta

Ivaylo Petev este convins că poate încheia „seria neagră” împotriva FCSB-ului. Universitatea Craiova a pierdut ultimele trei meciuri directe cu roş-albaştrii şi sunt fără succes în precedentele cinci partide. Mai mult decât atât, echipa lui Mihai Rotaru a cedat la scor de neprezentare ambele confruntări din sezonul regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul oltenilor e gata să „spargă gheaţa” şi să răpună liderul Ligii 1, pe Arena Naţională, duminică, de la ora 20:30, în derby-ul care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ivaylo Petev, convins că poate încheia „seria neagră” împotriva FCSB-ului

Va fi un meci foarte, eu cred că stadionul va fi plin. Atmosfera o să fie frumoasă şi noi o să ne străduim să jucăm cât mai bine.

FCSB are 4-5 jucători care, individual, sunt foarte buni. Ca echipă sunt buni, dar nu sunt de neînvins!

După meciul cu Oţelul, care nu a fost unul bun pentru noi, avem foarte puţin timp la dispoziţie ca să îi recuperăm pe jucători. Asta e principala problemă. Am folosit foarte multă energie, dar asta este munca noastră. Noi trebuie să ne recuperăm şi să arătăm mai bine.

Reclamă

Sper să fie un meci frumos, un meci deschis şi o să facem tot posibilul ca să obţinem victoria„, a declarat Ivaylo Petev înaintea meciului cu FCSB.

Şi Alex Creţu, mijlocaşul defensiv al grupării din Bănie, speră să producă surpriza în meciul care are o miză uriaşă în lupta pentru titlu.

Mergem la Bucureşti, ştim că întâlnim echipa de pe primul loc, echipa care a condus campionatul regulat. Au fost mai tot timpul pe prima poziţie. Întâlnim jucători care sunt de valoare, cu toţii ştim ce echipă are FCSB şi sperăm să ne ridicăm la nivelul jocului.

Reclamă 4 / 0/3

Cred eu că va fi un derby! Cu toţii ştim că anul ăsta au arătat că sunt o echipă, au jucători de calitate, la echipele naţionale şi care pot face diferenţa în orice moment. Dar şi noi avem atuurile noastre şi ne ducem acolo cu un singur gând„, a spus şi Alexandru Creţu.

În cazul unei victorii, Universitatea Craiova s-ar apropia la patru puncte de FCSB.

Vești de ultim moment despre Alexandru Mitriță

Alexandru Mitriţă s-a accidentat în duelul din Cupa României, cu Oțelul. Acesta va fi apt pentru derby-ul din etapa următoare de play-off, cu FCSB.

Conform fanatik.ro, accidentarea lui Alexandru Mitriță nu este una gravă și acesta va putea evolua în derby-ul cu FCSB, de pe Arena Națională. Mijlocașul are în continuare glezna umflată, însă a început tratamentul imediat după meciul cu Oțelul.

Oltenii au mai primit o veste bună, înaintea partidei cu FCSB. Vladimir Screciu s-a refăcut și va putea și el să evolueze în derby-ul de pe Arena Națională. Mijlocașul s-a accidentat în duelul cu FCU Craiova, de la începutul lunii martie, iar de atunci nu a mai bifat niciun meci.

Nicușor Bancu este în continuare accidentat, și Ivaylo Petev nu se va putea baza pe serviciile sale. Fundașul „s-a rupt” în partida cu CFR Cluj, din prima etapă a play-off-ului.

Alexandru Mitriță ar fi reprezentat o pierdere uriașă pentru Universitatea Craiova. Mijlocaşul a fost cel mai important jucător al oltenilor, în acest sezon, având cifre de senzaţie. Mitriţă a marcat 13 goluri şi a oferit 11 pase decisive, în cele 33 de meciuri bifate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și