Închide meniul

Vești de ultim moment despre Alexandru Mitriță! Ce se întâmplă cu mijlocașul, după ce s-a accidentat înaintea derby-ului cu FCSB

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2024, 11:36

Reclamă
Vești de ultim moment despre Alexandru Mitriță! Ce se întâmplă cu mijlocașul, după ce s-a accidentat înaintea derby-ului cu FCSB

Vești de ultim moment despre starea lui Alexandru Mitriță

Alexandru Mitriță, în timpul unui meci la Universitatea Craiova/ Profimedia

Vești de ultim moment despre starea lui Alexandru Mitriță. Mijlocașul Universității Craiova s-a accidentat în duelul din Cupa României, cu Oțelul. Acesta însă va fi apt pentru derby-ul din etapa următoare de play-off, cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriță a ieșit accidentat din duelul cu Oțelul. Universitatea Craiova a fost eliminată de gălățeni din sferturile Cupei României și se pregătește acum de duelul cu liderul Ligii 1, FCSB.

Vești de ultim moment despre starea lui Alexandru Mitriță

Conform fanatik.ro, accidentarea lui Alexandru Mitriță nu este una gravă și acesta va putea evolua în derby-ul cu FCSB, de pe Arena Națională. Mijlocașul are în continuare glezna umflată, însă a început tratamentul imediat după meciul cu Oțelul.

Oltenii au mai primit o veste bună, înaintea partidei cu FCSB. Vladimir Screciu s-a refăcut și va putea și el să evolueze în derby-ul de pe Arena Națională. Mijlocașul s-a accidentat în duelul cu FCU Craiova, de la începutul lunii martie, iar de atunci nu a mai bifat niciun meci.

Nicușor Bancu este în continuare accidentat, și Ivaylo Petev nu se va putea baza pe serviciile sale. Fundașul „s-a rupt” în partida cu CFR Cluj, din prima etapă a play-off-ului.

Reclamă

Alexandru Mitriță ar fi reprezentat o pierdere uriașă pentru Universitatea Craiova. Mijlocaşul a fost cel mai important jucător al oltenilor, în acest sezon, având cifre de senzaţie. Mitriţă a marcat 13 goluri şi a oferit 11 pase decisive, în cele 33 de meciuri bifate.

Duelul dintre FCSB și Universitatea Craiova se va disputa duminică, de la ora 20:30, și va fi în format live text, pe AS.ro. Cu o victorie, oltenii relansează lupta pentru titlu, fiind în acest moment la șapte puncte în spatele liderului.

Ivaylo Petev se gândeşte deja la FCSB, după eliminarea din Cupa României

Ivaylo Petev se gândeşte deja la FCSB, după eliminarea din Cupa României! Universitatea Craiova a pierdut în sferturile de finală cu Oţelul Galaţi, scor 0-1, după 120 de minute de joc pe stadionul Ion Oblemenco.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul bulgar s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reuşit să îşi creeze mai multe ocazii în sfertul de finală cu Oţelul Galaţi şi a dat vina şi pe o posibilă relaxare a jucătorilo săi, care veneau după opt meciuri fără înfrângere.

În general, ne-am creat foarte puține ocazii. Am avut una sau două ocazii. Am făcut o greșeală în prelungiri care ne-a costat. Probabil nu am meritat să continuăm.

Asta e realitatea. Nu putem să dăm timpul înapoi. În plan ofensiv, am făcut foarte puțin. Nu cred că am subestimat-o pe Oțelul, dar am făcut puțin în atac.

Probabil că după aceste meciuri fără înfrângere a rămas în mintea jucătorilor ideea că poate fi mai ușor. Noi suntem vinovați.

Am avut doi fundași cu care am vrut să atacăm. Am creat câteva ocazii. Am avut o singură situație clară. Am vrut să avem mai multe situații. Trebuie să le dăm merite Oțelului că s-au apărat foarte bine. O să vedem cine va putea juca cu FCSB. De ce să îmi fie frică? Și ei sunt 11 și noi suntem 11. Mai sunt multe meciuri”, a declarat Ivaylo Petev, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și