Închide meniul

Ivaylo Petev, „în corzi” la Universitatea Craiova! Marius Şumudică, dorit de Mihai Rotaru în Bănie

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2024, 16:43

Reclamă
Ivaylo Petev, „în corzi la Universitatea Craiova! Marius Şumudică, dorit de Mihai Rotaru în Bănie

Ivaylo Petev, "în corzi" la Universitatea Craiova

Ivaylo Petev şi Marius Şumudică/ Colaj Hepta

Ivaylo Petev este „în corzi” la Universitatea Craiova, după ultimele rezultate înregistrate de echipă. Mihai Rotaru se gândeşte să-l demită pe antrenorul bulgar, iar Marius Şumudică este varianta pe care patronul din Bănie o ia în calcul, în cazul în care Petev va fi demis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima etapă, Universitatea Craiova a remizat dramatic cu Botoşani, „lanterna roşie” din Liga 1. În acest an, oltenii au obţinut o singură victorie, din cinci etape, în duelul cu Sepsi.

Ivaylo Petev, „în corzi” la Universitatea Craiova

Conform prosport.ro, Ivaylo Petev nu s-a prezentat la ultimul antrenament al celor de la Universitatea Craiova. Secunzii săi au fost prezenţi la sesiunea de pregătire a jucătorilor olteni, de luni.

Atmosfera dn vestiarul Universităţii Craiova este una tensionată, date fiind rezultatele echipei din ultimele runde. Căpitanul oltenilor, Nicuşor Bancu, s-a plâns de transferurile efectuate în această iarnă, dar şi de tactica antrenorului Ivaylo Petev.

În acest context, Petev are „zilele numărate” la Universitatea Craiova. Conform fanatik.ro, Marius Şumudică este visul suprem al lui Mihai Rotaru. În cazul în care mutarea s-ar produce, „Şumi” ar deveni al cincilea antrenor al Universităţii Craiova din acest sezon.

Reclamă

Marius Şumudică o antrenează de la începutul sezonului pe Gaziantep. Echipa antrenorului român nu traversează cea mai bună perioadă, fiind pe locurile retrogradabile în Turcia.

„Şumi” a negociat, până să o preia pe Gaziantep, şi cu rivala din oraş a Universităţii Craiova, anume FCU Craiova. Antrenorul nu a ajuns însă la o înţelegere cu Adrian Mititelu şi fiul acestuia, astfel că a acceptat oferta primită din Turcia.

Universitatea Craiova l-a avut ca antrenor pe Eugen Neagoe, la începutul sezonului. Ulterior, după demiterea acestuia, Laurenţiu Reghecampf a revenit în Bănie, iar după plecarea lui „Reghe” în Golf, a urmat Corneliu Papură. Ivaylo Petev îi antrenează pe oltenii lui Mihai Rotaru din noiembrie, având un bilanţ de cinci victorii, patru remize şi trei înfrângeri, pe banca formaţiei din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment, Universitatea Craiova ocupă locul cinci în Liga 1, cu 39 de puncte, acumulate după 26 de meciuri disputate. Oltenii sunt la 16 puncte distanţă de primul loc, ocupat de FCSB.

Sorin Cârţu a dezvăluit marea greşeală făcută de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu a dezvăluit marea greşeală făcută de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Fostul mare jucător al formaţiei din Bănie consideră că Eugen Neagoe nu ar fi trebuit demis la începutul sezonului.

În locul lui Eugen Neagoe a fost adus Laurenţiu Reghecampf, dar acesta a plecat la scurt timp după instalare. Din luna noiembrie, echipa este pregătită de bulgarul Ivaylo Petev.

Sorin Cârţu este de părere că Mihai Rotaru a greşit atunci când s-a despărţit de Eugen Neagoe, mai ales că echipa crea mai mult sub comanda acestuia. Fostul jucător al oltenilor nu a fost de acord nici cu aducerea lui Reghecampf, cel care a plecat de pe Ion Oblemenco după doar şapte etape:

Absolut, da. Mai ales că alegerea nu a fost inspirată. A venit Reghe, care a plecat la prima strigare.

A fost o greșeală. Echipa juca frumos (n.r. cu Eugen Neagoe), avea ocazii. Așa s-a gândit, nu știu”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și